پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ مهر ۱۳۸۷، ۱۸:۳۷

چهارمین همایش علمی، پژوهشی جاده ولایت در مشهد برگزار می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: چهارمین همایش علمی، پژوهشی جاده ولایت از سلسله برنامه های ششمین جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) آبان ماه جاری در مشهد برگزار می شود.

محسن لشگری در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: تعیین مسیر هجرت امام رضا (ع) در داخل ایران شامل استانهای خوزستان، فارس، یزد و خراسان و در کشورهای عربستان، عراق و ترکمنستان، بازشناسی و شناسایی زیارتگاهها و اماکن متبرکه منسوب به امام رضا (ع) در مسیر حرکت ایشان، بررسی و مطالعات باستان شناسی محوطه ها و بقایای زیستگاه های کهن در استانهای یزد، فارس، خوزستان و خراسان با تاکید بر مسیر حرکت این کاروان، علل انتخاب مسیرها، شهرها و جمعیتهای خاص در طول مسیر حرکت کاروان امام رضا (ع) از سوی حکومت عباسیان از محورهای موضوعی این همایش است.

وی ادامه داد: در این همایش همچنین مباحثی نظیر تاثیر حضور امام رضا (ع) در ایران بر موضع گیری های سیاسی مردم در برابر دستگاههای خلافت و حکومتها، بررسی رویکرد و عملکرد استکبار جهانی و قدرتهای استکباری در طول تاریخ نسبت به حرم مطهر حضرت رضا(ع) و رخدادهای تاریخی مربوط به آن نقش مضجع شریف در جذب علما و نخبگان به خراسان و مشهد الرضا (ع) مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

لشگری افزود: با هدف افزایش سطح کیفی این همایش شورایی راهبردی متشکل از فرهیختگان، نمایندگان مجلس و اساتید دانشگاه در کنار کمیته علمی و هیئت اجرای این همایش تشکیل شده و مشغول به فعالیت می باشد.

وی اظهار داشت: با توجه به مطالعه و تحقیق میدانی و مستندسازی که از سوی این سازمان در سال گذشته صورت پذیرفته و جلسات متعدد برگزار شده توسط کارشناسان و صاحبنظران و مشخص شدن محورهای اصلی همایش پس از اطلاع رسانی مناسب و شایسته در روزنامه های کثیرالانتشار و اطلاع رسانی های خاص که توسط دبیرخانه همایش صورت پذیرفته، این استقبال بعمل آمده و تا بحال 45 مقاله علمی به دبیرخانه همایش رسیده است.

لشگری تصریح کرد: ارسال این تعداد مقالات در نوع خود نسبت به سالهای قبل چشمگیر است و این امر نشان دهنده حضور علاقمندان و محققین به این حرکت تاریخی است.

وی خاطر نشان کرد: مقالات رسیده پس از بازبینی توسط کمیته علمی همایش مورد بررسی قرار گرفته و علاوه بر چاپ درکتاب مقالات همایش تعدادی جهت سخنرانی در روز همایش انتخاب خواهند شد.

همایش علمی، پژوهشی جاده ولایت شانزدهم آبان ماه جاری در مشهد برگزار می شود.

کد خبر 765040

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha