پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ مهر ۱۳۸۷، ۹:۰۲

دبیرکل اتحادیه جهانی آشوریان در گفتگو با مهر: نگاه جهانی به وضعیت آشوریان ایران مثبت است

دبیرکل اتحادیه جهانی آشوریان در گفتگو با مهر: نگاه جهانی به وضعیت آشوریان ایران مثبت است

بت کلیا با تأکید بر روحیه همزیستی مسالمت آمیز میان آشوریان و مسلمانان در ایران و دیدگاه مناسب جهان نسبت به وضعیت آشوریان در ایران گفت: پیگیری وضعیت جامعه آشوری در سطح جهان و انعکاس صدای آنها بخشی از فعالیتهای این اتحادیه است.

یوناتن بت کلیا دبیرکل اتحادیه جهانی آشوریان و نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی ر آستانه انتقال رسمی دفتر اتحادیه جهانی آشوریان از آمریکا به ایران، در گفتگو با خبرنگار مهر رسیدگی به امور مربوط به آشوریان در سطح جهان را از وظایف و مسئولیتهای اتحادیه جهانی آشوریان دانست و گفت: آشوریان در 40 کشور جهان زندگی می کنند و در حال حاضر آشوریان عراق بدترین شرایط را دارند .

نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی گفت: رساندن صدای آشوریان، مطرح کردن درخواستها و مسائل کلی آنها و حمایت از حقوق آنها در جوامعی که به سر می برند از جمله اهدافی است که این اتحادیه دنبال می کند.

وی تأکید کرد که ما به دنبال برقراری ارتباط با تمام کشورهای دنیا هستیم و از آنجا که دیدگاه کلی نسبت به آشوریان ایران مناسب است این ارتباط می تواند مؤثرتر صورت گیرد.

دبیر کل اتحادیه جهانی آشوریان افزود: جامعه ما تاکنون در ایران دچار هیچ مشکلی نشده است، اما جامعه ما در عراق و ترکیه قتل عام شدند. ولی در ایران چنین اتفاقی صورت نگرفته و میان آشوریان با برادران و خواهران مسلمان مشکلی وجود نداشته است.

وی همچنین با اشاره به دیدارهایی با ریاست جمهوری و رئیس مجلس شورای اسلامی داشته اظهار داشت که دکتر احمدی نژاد و علی لاریجانی خواستار انجام فعالیتهایی در راستای تأکید بر روحیه همزیستی مسالمت آمیز میان آشوریان و مسلمانان در جامعه شدند.

یوناتن بت کلیا همچنین گفت: در صحبتهایی که با وزیر امورخارجه داشتم از وی خواستم تا کمکهایی برای خانواده های آشوری عرااق ارسال کنیم.

وی گفت: اتحادیه جهانی آشوریان در سال 1968 به ابتکار سازمان فرهنگی جوانان آشوری تهران تأسیس شد و اولین جلسه آن در همان سال با حضور 10 کشوری که آشوریان در آن به سر می بردند در شهر " پو" فرانسه تشکیل شد.

وی افزود: در سال بعد از آن چهار دفتر اروپایی ، آمریکایی، آسیایی و استرالیایی برای اتحادیه در نظر گرفته شد و پس از انتخاب نخستین دبیرکل دفتر مرکزی این اتحادیه در آمریکا مستقر شد. از آن زمان تاکنون هر سه سال یکبار انتخابات هیئت اجرایی این اتحادیه برگزار شده و تاکنون دبیران کل این اتحادیه از استرالیا، ایران، سوئد، انگلیس، آلمان و آمریکا بوده اند .

وی با اشاره به برگزاری جلسه 4 سپتامبر (14 شهریور) در کشور سوئد گفت: در این جلسه من به عنوان دبیرکل این اتحادیه انتخاب شده و به رغم برخی مخالفتها خواستار انتقال این دفتر به تهران شدم که در نهایت این دفتر به ایران منتقل شد.

بت کلیا همچنین اظهار داشت: از آغاز فعالیت اتحادیه دفتر آسیایی در ایران مستقر بوده و خود به عنوان رئیس دفتر آسیایی اتحادیه جهان آشوریان در ارومیه فعالیت کرده و اکنون نیز دفتر دبیرکلی به مدت سه سال به ارومیه مقر دفتر آسیایی منتقل خواهد شد و پس از گذشت این دوره با انتخابات جدید این دفتر مرکزی بار دیگر به ایالات متحده منتقل می شود.

مراسم انتقال رسمی دفتر اتحادیه جهانی آشوریان از آمریکا به ایران امشب برگزار می شود .

کد خبر 765315

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha