به گزارش خبرنگارمهر در ارومیه، حبیب ارجمند زاده ظهر امروز در اولین همایش ملی پایگاههای امداد و نجات جاده ای چالش ها و راهکارها در ارومیه افزود: بر اساس ارزیابیهای به عمل آمده ایران جزو 10 کشور اول حادثه خیز دنیاست این امر زنگ خطری برای آماد باش مدیریان و مسئولان کشوری به شمار می رود.
وی با بیان اینکه سیل، زلزله وحوادث و بلایای طبیعی قابل پیش بینی نیستند، خاطرنشان کرد: با مدیریت مناسب می توان اثرات ناشی از این حوادث را تا حد زیادی کاهش داد.
وی در ادامه بر بهره گیری از نیرو و کارشناسان متخصص ومجرب در مدیریت سوانح و حوادث تاکید کرد و بیان داشت: با بهره گیری از نیروهای متخصص و مجرب می توان اثرات مخرب ناشی از حوادث و بلایا را در همان ساعات اولیه کنترل کرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی هم در این همایش رویکرد جمعیت هلال احمر به عنوان عضو ستاد کاهش بلایای طبیعی به سمت فرهنگسازی و پژوهش در زمینه استفاده از فناوریهای نوین در این سمت اعلام کرد.
قادر مختاری یادآور شد: از ۴۰حادثه طبیعی که در دنیا رخ میدهد، ۳۱مورد آن در ایران رخ میدهد که آذربایجان غربی در میان 10 استان اول این حوادث قرار دارد.
وی ادامه داد: بحث راه و جاده نیز در استان از اهمیت ویژهای برخوردار است و توجه به پایگاههای امداد جادهای و امداد هوایی از اولویتهای کاری این نهاد است.
مختاری یادآورشد: توجه به آموزش و ارتقای آمادگی مردمی در میان مردم جزو برنامههای اموزشی این نهاد در سالهای اخیر بوده و در این زمینه در چندین روستای بالای ۱۰۰خانوار این اقدامات انجام شده است.
این همایش به مدت دو روز در سالن اجتماعات جمعیت هلال احمر ارومیه در حال برگزاری است.
نظر شما