علی فرهادی در آستانه هفته بهداشت روانی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در سایه بهداشت روان، علاوه بر محترم شمردن حقوق افراد، کرامت انسانی حفظ و از هرز رفتن نیروی انسانی و امکانات جامعه جلوگیری می شود.
وی افزود: همچنین بهداشت روانی موجب کاهش و از بین رفتن صدمات مختلف اجتماعی می شود و همه می توانند در سایه این بهداشت از یک فضای امن برخوردار شوند.
این مسئول خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش به عنوان یک حوزه مهم سازندگی، نقش بی بدیلی دارد و مسئولیت خطیری را به دوش می کشد که تعامل با سازمانها، اولیا و دانش آموزان با کمک تدبیر مدیران و هماهنگی دبیران در سطح مدارس از سوی این حوزه می تواند فضای مطبوع و شادابی را فراهم کند.
فرهادی گفت: در این امر اگر سنگ بنا خوب باشد، کودکان در آینده می توانند به عنوان پیش قراولان یک جامعه مناسب، به صورت مطلوب در کنار هم زندگی کنند.
معاون پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران متذکر شد: انسان در طول تاریخ با مسائل، موانع و مشکلات مختلف در عالم طبیعت و عالم مادی - که شاید برای کسی قابل پیش بینی نباشد - مواجه می شود، به رغم این امر، چیزی که مایه عزت و سربلندی و آرامش انسان می شود، آرامش درون وی است.
وی افزود: تنشهای اجتماعی، روابط مختلف، عدم شناخت جایگاه های افراد، عدم تکریم و رعایت شان افراد، مسائل اقتصادی، اجتماعی و ... می توانند برای انسان تهدید کننده باشند که اگر انسان خود را آماده نکند، به طور قطع از این مسائل آسیب خواهد دید.
این مسئول تصریح کرد: برای تامین رشد سلامت روان ابتدا باید پیشگیری اولیه و سپس کمک به درمان به موقع صورت گیرد.
فرهادی یادآور شد: همایشها، نشستها، فراخوان مقالات، دعوت از متخصصین، نشست با اولیا، مدیران، مربیان و معاونان پرورشی و ارائه جزوه، بروشور، کتب، مسابقات نقاشی و مقاله نویسی در سطوح مختلف تحصیلی از برنامه های هفته بهداشت روانی است.
نظر شما