پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ مهر ۱۳۸۷، ۱۴:۵۵

محسن رضایی:

نیاز به نهادسازهای جدید به شدت احساس می شود

نیاز به نهادسازهای جدید به شدت احساس می شود

اهواز - خبرگزاری مهر: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: "ما به شدت به نهادسازی های جدید بعد از انقلاب نیاز داریم".

به گزارش خبرنگار مهر از اهواز، محسن رضایی در گردهمایی هنرجویان هنرستان صنعتی شرکت ملی نفت ایران که ظهر پنجشنبه در محل سابق این هنرستان در اهواز برگزار شد، افزود: اگر این انقلاب یک انقلاب اساسی بوده تنها نباید به تحول در سیاست محدود بشود.

وی افزود: این تحول باید از سیاست فراتر برود و روابط و مناسبات اجتماعی ما را ساماندهی بهتری کند.

رضایی که از هنرجویان ورودی سال 1349 هنرستان شرکت ملی نفت ایران در اهواز بوده است، گفت: این هنرستان پایگاه مهمی در جریان تحولات انقلاب در خوزستان بود و می تواند الگوی خوبی برای نهاد سازی باشد.

وی خاطرنشان کرد: روابط دوستانه و برادرانه ای که در هنرستان داشتیم می تواند نمونه خوبی باشد، ما(هنرجویان هنرستان) همه آمده بودیم که با یادگیری کارهای علمی و فنی کارمند شرکت نفت شویم اما خیلی فراتر از یک هدف دنیایی با هم کار کردیم.

رضایی ادامه داد: ما به این نتیجه رسیده بودیم که در آن محیط هنرستان، ظرفیت هنرجویان بیشتر از کارمند شدن شدن است و آنها خودشان را محدود به دروس فنی نمی کردند و تجربه خوبی بود که نشان داد بعضی وقتها ظرفیتهای غیر رسمی که در یک نهاد وجود دارد کمتر از ظرفیتهای رسمی نیست.

وی افزود: در آن هنرستان برخی هنرجویان انجمن و کتابخانه درست کرده بودند و من و شهید دقایقی و عده ای از دوستان گروه منصورون را درست کرده بودیم و همه بچه ها در آن محیط خودشان را محدود به درس خواندن نمی کردند اما در درس و یادگیری هم چیزی کم نمی گذاشتند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هنرستان شرکت ملی نفت ایران در اهواز خدمات بزرگی و به انقلاب و جنگ کرد البته شرکت ملی نفت ایران سال ها در مبارزه بود چه قبل و چه بعد از ملی شدن صنعت نفت، کارکنان شرکت نفت همیشه یک پای جدی مبارزه و انقلاب در ایران بودند اما در خود شرکت ملی نفت، هنرستان یک جایگاه خاصی داشت.

محسن رضایی افزود: هنرجویان این هنرستان از افراد با استعداد استان خوزستان بودند و هنرستان شرکت نفت توانست پرچمداری خوبی در مبارزه و انقلاب در صنعت نفت داشته باشد.

وی تاکید کرد: ما نباید به سادگی این سوابق و این نهادها را از دست بدهیم راهی که ملت ایران در ایجاد تحولات اساسی در کشور در پیش گرفته با 10 سال و 20 ست سال به دست نمی آید. ما مدت های طولانی نیاز داریم تا بتوانیم عقب ماندگی های تاریخی خودمان را جبران کنیم. بنابراین باید به فکر حفظ این نهادها باشیم.

رضایی با اشاره به حضور شهید اسماعیل دقایقی در هنرستان شرکت ملی نفت ایران در اهواز گفت: آن شهید از هنرجویان با سواد و درس خوان هنرستان بودند و در جریان مبارزه هم فعالیت زیادی کردند. در زندان مقاومت بالای از خود نشان دادند و بعد از پیروزی انقلاب در سپاه هم توانستند لشکر 9 بدر را درست کنند که امروز اکثر اعضای آن لشکر، عراق را اداره می کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: بقیه شهدای این هنرستان هم نقش بالایی در انقلاب داشتند و من امیدوارم دوستان این حرکت را ادمه دهند.

دبیر این گردهمایی نیز در سخنانی گفت: این گردهمایی با هدف گرد هم آمدن هنرجویان پس از سالها دوری از هم، گرامیداشت و تجدید خاطره آن ایام و گرامیداشت خاطره هنرجویان شهید این هنرستان برگزار شد.

علی احمدی افزود:تلاش برای حفظ مکان فعلی هنرستان به عناون یکی از پایگاه های مهم انقلاب و همچنین راه اندازی مجدد هنرستان از دیگر اهداف برگزاری این گردهمایی است.

وی در پایان از غلامحسین نوذری وزیر نفت و سیف الله جشن ساز مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران خواست دستور مجدد راه اندازی این هنرستان را صادر کنند و از محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که از دانش آموختگان این هنرستان است تقاضا کرد تا از جایگاه قانونی خود پیگیر راه اندازی هنرستان باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این گردهمایی بیش از یکصد نفر از دانش آموختگان این هنرستان حضور داشتند و خاطرات گذشته خود را تجدید کرند.

هنرستان صنعتی شرکت ملی نفت ایران در سال 1340 در منطقه خرمکوشک اهواز راه اندازی شد و در طول فعالیت خود بیش از یک هزار فارغ التحصیل در سه رشته برق، مکانیک و ساختمان تربیت کرد.

هم اکنون فارغ التحصیلان این هنرستان از مدیران و کارشناسان خبره صنعت نفت هستند. فعالیت این هنرستان حدود پنج سال پیش تعطیل شد.

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، اسماعیل دقایقی فرمانده شهید لشکر 9 بدر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و عبدالعزیز فدعمی فرماندار فعلی اهواز از فارغ التحصیلان این هنرستان هستند.

در مراسم امروز، علی دقایقی برادر کوچک شهید اسماعیل دقایقی در سخنانی یاد و خاطره آن شهید و دیگر شهدای آن هنرستان را گرامی داشت.

همچنین چند تن از دانش آموختگان هنرستان به بیان خاطرات خود پرداختند.

کد خبر 766373

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha