پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ مهر ۱۳۸۷، ۱۸:۱۱

آیت الله شاهرودی:

زمان زیادی برای رسیدگی به مشکلات مردم باید هزینه شود

زمان زیادی برای رسیدگی به مشکلات مردم باید هزینه شود

اردبیل - خبرگزاری مهر: رئیس قوه قضائیه گفت: برای رسیدگی و حل مشکلات قضایی استانها و مردم باید زمان زیادی را هزینه کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی عصر امروز هنگام ترک اردبیل در جمع خبرنگاران در فرودگاه اردبیل اظهار داشت: سفر دو روزه و رسیدگی به مشکلات دادگستری و مردم زمان بسیار کمی بود و باید برای حل این مشکلات زمان بیشتری را هزینه نماییم.

وی افزود: با صرف زمان، هماهنگی و تعامل بین دستگاههای دولتی و اجرایی و دستگاه قضایی و نیروهای مسلح می توان کارآمدی و خدمت رسانی به مردم محروم را بیش از پیش محقق ساخت.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه سفر معاونین به هیئت همراه به شهرستانها از مهمترین ویژگی این دیدار بود، تصریح کرد: هیئت همراه با سفر به شهرستانهای مشکین شهر، خلخال، نمین ، گرمی و ... به مشکلات مردم و دادگاهها رسیدگی کردند که نتایج بسیار خوبی را به همراه داشته است.

شاهرودی یادآور شد: این اقدام دستگاههای قضایی در جهت تحقق اهداف قوه قضائیه که خدمت رسانی، برقراری عدالت و ایجاد امنیت در کشور می باشد ، صورت گرفته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه استان اردبیل از نظر امنیت و نرخ تخلف و جرم از جمله استانهای ممتاز کشور است، خاطرنشان کرد: اردبیل از امنترین استانهای کشور بوده و علت آن را باید در ایمان و اعتقاد به انقلاب و رهبری دانست.

رئیس قوه قضائیه ابراز داشت: همچنین کشور ما نیز از نظر امنیت یکی از امنترین کشورهای منطقه و جهان بوده و هماهنگی بین دستگاهها و پیروی از رهبر و اعتقاد به انقلاب و حضور در صحنه مردم مهمترین علت آن است.

شاهرودی سفر به استان اردبیل را بسیار متنوع و پربار توصیف کرد و عنوان کرد: دیدار با مردم، رسیدگی به مشکلات قضایی آنها، دیدار با علما و روحانیون، دیدار با مسئولان اجرایی و قضایی، شرکت در شورای اداری و شورای تامین استان و ... از جمله برنامه های ما بود که بسیار از نتایج آن راضی هستیم.

وی عنوان کرد: امیدواریم در جهت کسب تضمین رضایت بیشتر مردم با اقداماتی که صورت گرفته است به بالاترین رضایتمندی دست یابیم.

کد خبر 766468

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha