پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ مهر ۱۳۸۷، ۱۱:۵۲

وزیر علوم عنوان کرد- 1

عملگراترین وزیرعلوم تاریخ کشور هستم /جوسازی علیه وزارت علوم درکنکور87

عملگراترین وزیرعلوم تاریخ کشور هستم /جوسازی علیه وزارت علوم درکنکور87

وزیر علوم به نمایندگان تشکلهای دانشجویی درباره بومی پذیری در کنکور 87 گفت: بومی سازی پدیده جدیدی نبوده و از سال 69 اعمال می شده اما امسال در این رابطه جوسازی کاذبی بر علیه وزارت علوم صورت گرفت و برخی به دروغ با طرح ادعاهایی اقدام به فضاسازی بر علیه ما کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی زاهدی روز گذشته در دور دوم سفر استانی هیئت دولت به استان گیلان در جمع دبیران و نمایندگان تشکلهای سیاسی، صنفی، فرنگی و علمی دانشگاه گیلان با بیان این مطلب افزود: در سه سال گذشته در راستای عدالت آموزشی در آموزش عالی کشور اقدامات زیادی انجام شده است که در این راستا برخی رشته ها در کلیه دانشگاههای کشور ایجاد شده اند. رشته های شیمی، ریاضی، فیزیک، پرستاری، هوش بری، اتاق عمل و ... حداقل در یک دانشگاه دولتی کلیه استانهای کشور ایجاد شده اند و به اصطلاح این رشته ها استانی شده است.

وی اضافه کرد: اتفاقی که امسال افتاده و در سالهای قبل به این اندازه نبوده این بود که تعداد رشته های استانی (رشته هایی که در دانشگاههای دولتی همه استهای کشور راه اندازی شده اند) به برکت دولت نهم افزایش زیادی داشت و این رشد در راستای عدالت آموزشی بوده نه دبیرستان شدن دانشگاه! مصوبه سال 69 در مورد قانون بومی گزینی نیز تاکید می کند که چنانچه هر رشته ای استانی شد باید 80 درصد پذیرش دانشجو در آن رشته بومی استانی شود.

سازمان سنجش نتایج کنکور بدون درنظر گرفتن سهمیه بومی را محرمانه اعلام کرد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه "اینکه بگوییم دانشگاه در حال تبدیل شدن به دبیرستان است اصلا درست و منطقی نیست." خاطرنشان کرد: نمی خواهیم از بومی گزینی دفاع کنم اما امسال به سازمان سنجش فشار آوردم تا یک بار نیز سنجش را آزاد برگزار کند (گزینش ملی برگزار شود) و نتیجه را محرمانه ارائه دهد. نتایج نشان داد که اگر بومی گزینی در کنکور اعمال نشود ظلم بزرگی به کشور می شود و داوطلبان استانهای محروم کشور از ورود به دانشگاه محروم می شوند.

پذیرش در رشته های پرمتقاضی ناحیه ای یا کشوری است

وی با بیان اینکه "بومی گزینی خیلی به عدالت نزدیک است" گفت: البته بومی گزینی دارای نقایصی نیز است که باید در مرجع ذی ربط (شورای عالی انقلاب فرهنگی) برطرف شود. امسال تعداد رشته هایی که بومی گزینی استانی برای آنها اعمال شده زیاد هستند و این افزایش کاملا قانونی بوده و به نفع کشور است. البته پذیرش در رشته هایی مانند مکانیک، برق، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و حقوق که متقاضیان بیشتری دارند استانی نبوده بلکه ناحیه ای یا کشوری بوده است.

عملکرد وزارت علوم دولت نهم در طول تاریخ آموزش عالی بی سابقه است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به دانشجویانی که ارزیابی مثبتی از عملکرد وزارت علوم ارائه نمی کردند، گفت: دولت نهم کارهای بزرگی در آموزش عالی کشور انجام داده و در سه ساله اخیر اتفاقات بزرگی رخ داده است به طوری که در هیچ زمانی در طول تاریخ آموزش عالی کشور اصلا این پیشرفتهای علمی را به خود ندیده است، این ادعا یک حرف نیست بلکه مستند است.

وی افزود: تعداد مقالاتی که تا سال 83 در ISI نمایه شده اند برابر سه هزار و 800 مقاله هستند که تعداد این مقالات تا سال گذشته به 9061 رسید و امسال نیز به 13 هزار خواهیم رساند. اینطور نیست که این رشد و آمارها را خودمان اعلام کنیم بلکه یک سایت در آمریکا اعلام کرده است. همچنین میزان اختراعات از اول انقلاب تا پایان سال 83 بیش از 4 هزار بوده اما ظرف سه سال گذشته این تعداد به 14 هزار اختراع رسیده است.

پیشرفتهای علمی کشور بیش از آن است که دشمن فکرش را می کند

محمد مهدی زاهدی ادامه داد: در اجلاس وزرای علوم کشورها با احترام به جمهوری اسلامی ایران نگاه می کنند زیرا خبر دارند که در سه سال گذشته در حوزه علمی اتفاقات خوبی رخ داده است. اکنون نیز همه پیشرفتهای علمی را اعلام نمی کنیم زیرا اعلام آنها به مصلحت کشور نیست و پیشرفتها بیش از آن است که دشمن فکرش را می کند.

اساسا فعالیتهایم برنامه محور هستند

وی در پاسخ به دانشجویانی که معتقد بودند وزارت علوم استراتژی ندارد، گفت: این حرف معنی ندارد که وزارت علوم استراتژی دارد یا خیر! چشم انداز 20 ساله نظام، برنامه های توسعه، قانون انجام وظایف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ... چندین قانون و برنامه هستند که استراتژی وزارت علوم را مشخص کرده اند و اساسا فعالیتهایم برنامه محور هستند.

زاهدی با بیان اینکه واحد کنترل پروژه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعال است، گفت: واحد کنترل پروژه در وزارت علوم برنامه ها را مرحله به مرحله رصد می کند. در مجلس شورای اسلامی اعلام کردم که وزیری نمی توانند نام ببرند که در طول تاریخ وزارت علوم اینگونه برنامه محور و عملیاتی کار کرده باشد.

85 درصد برنامه هایم عملیاتی شده است

به گزارش مهر،‌ وزیر علوم افزود: تاکنون نزدیک بیش از 85 درصد از برنامه هایی که سه سال گذشته در زمان گرفتن رأی اعتماد به مجلس ارائه کرده بودم عملیاتی شده است. گفتن این موارد ساده است اما اگر وزیری بتواند در طول 4 سال به 70 درصد برنامه هایش جامه عمل بپوشاند وزیر موفقی است و این بر اساس یک عرف بین المللی است.

عضو کابینه نهم گفت: دولت نهم آن قدر گرفتار کار است که متاسفانه فرصت تبلیغ برای کارهای انجام شده را از دست داده است. 

کد خبر 766524

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha