علیرضا صفارزاده در حاشیه مسابقات کشتی پهلوانی و هنرهای انفرادی زورخانه ای کشور در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: نوسازی و تامین تجهیزات این زورخانه های فرسوده و قدیمی امری الزامی است.
وی اظهار داشت: هرچند اعتبارات تخصیصی در این زمینه حدود هفت برابر افزایش یافته است اما هنوز هم با نیازهای این فدراسیون فاصله دارد و باید به گونه ای برنامه ریزی شود تا جوانان جذب این اماکن ورزشی شوند و در یک محیط زیبا ورزش کنند.
به گفته صفارزاده، برای توسعه این ورزش ملی و دینی باید به صورت ملی سرمایه گزاری شود و همه نهادها باید نسبت به ساخت زورخانه، تامین تجهیزات، تربیت مربی و مرشد تلاش کنند.
رئیس فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای کشور بیان داشت: در حال راه اندازی یک تشکیلات کارآمد برای توسعه ورزش باستانی و ملی در سطح برون مرزی هستیم و مسئولان امر درصدد هستند تا این ورزش ملی و دینی به عنوان آثار بشری و تاریخی در سازمان جهانی یونسکو ثبت شود.
وی یادآور شد: در المپیک جهانی پکن چین یک تیم ورزش باستانی و زورخانه ای به مدت 19 شب اجرای برنامه داشت که مورد توجه بسیار قرار گرفت.
به گفته این مسئول اکنون حدود 25 هزار ورزشکار باستانی و کشتی پهلوانی در کشور فعالیت دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، تیمهای اصفهان، همدان و چهارمحال بختیاری به ترتیب مقام اول تا سوم اولین دوره از مسابقات کشتی پهلوانی و هنرهای انفرادی ورزش زورخانه ای کشور را در گرگان کسب کرده اند.
نظر شما