علی رمضانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد، با تاکید بر اینکه اجرای پروژه های فناوری اطلاعات در لرستان در طول یکسال گذشته از شتاب خوبی برخوردار بوده است، اظهار داشت: کلیه فرمانداریها و بخشداریهای سطح لرستان از طریق شبکه می توانند کلیه مکاتبات خود با استانداری را در کوتاهترین زمان ممکن ارسال و دریافت کنند.
وی با بیان اینکه شبکه دولت در شهرهای بروجرد و کوهدشت نیز تاکنون راه اندازی شده است، ابراز امیدواری کرد: شبکه دولت الکترونیک در شهرستان ازنا نیز به زودی راه اندازی شود.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات استانداری لرستان در بخش دیگری از سخنان خود از راه اندازی "اتاق فکر" فناوری اطلاعات در این استان خبر داد و بیان داشت: این اتاق فکر در سال نوآوری و شکوفایی و در راستای اجرای هرچه سریعتر پروژه های فناوری اطلاعات و انجام مطالعات و پیش بینی برنامه های آینده راه اندازی شده است.
رمضانی یادآور شد: انتظار می رود با شروع فعالیت های این اتاق فکر، نقطه عطفی در تاریخ طراحی و اجرای پروژه های فناوری اطلاعات در زمینه های فنی، آموزشی و اطلاع رسانی به وجود آید.
نظر شما