مدیر این مجموعه ورزشی در حاشیه افتتاح این زمین به خبرنگار مهر گفت: این زمین تنیس در استاندارد ابعاد 18 در 37 متر به صورت ویژه و منحصر به فرد ساخته شده است.
مجتبی ساروی با بیان اینکه برای آماده سازی و راه اندازی این زمین تنیس حدود 70 سانتی متر از سطح زمین خاکبرداری شد، افزود: عملیات آماده سازی و لایه بندی مرحله به مرحله این زمین و همچنین سیستمهای خروج آب از داخل زمین به هنگام بارندگی به شیوه های جدید و پیشرفته روز دنیا ساخته شده است.
به گفته وی، برای تجهیز و راه اندازی این مجموعه که شامل سوئیت و رختکن مربیان و بازیکنان، سیستم نورپردازی، جایگاه تماشاچیان و محوطه سازی بوده حدود 200 میلیون تومان هزینه شد.
مدیر این مجموعه ورزشی خاطر نشان کرد: این زمین تنیس خاکی در آمل پس از شهرستان ساری دومین زمین تنیس خاکی در مازندران است.
نظر شما