جعفر مهراد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این افراد در شکل گیری ISC در جامعه علمی نقش اساسی دارند و برگزاری سمینار گامی است موثر جهت شناساندن ISC و زیر مجموعه های آن که از آن طریق عملکرد پژوهشی کشور اندازه گیری می شود.
وی گفت: امروز با طی شدن روند فنی کار در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، تولیدات مختلف ISC از طریق آیین نامه ارتقاء مرتبه اعضای هیئت علمی توسط استادان و پژوهشگران مورد استفاده قرار خواهد گرفت و از این رو آشناسازی مسئولان پژوهشی و آموزشی از یک طرف و ناشران مجلات علمی از طرف دیگر با پدیده ISC ضروری به نظر می رسد.
رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری اظهار داشت: تلاش این مرکز پیوند هر چه بیشتر جامعه علمی با سیاستهای تولید علم در ایران و ارتقاء سطح علمی دانشگاهها، نشریات و دانشمندان و پژوهشگران با استفاده از ترسیم علم ایران و روند تحلیل است.
مهراد اضافه کرد: از ابتدای راه اندازی ISC بر این باور بودیم که با برقراری پیوند بیشتر بین جامعه علمی و روشهای سنجش تولید علم، علم ایران رونق خواهد گرفت و به بخشی از تکالیف عمل نشده بیش از گذشته عمل خواهد شد.
رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت: ISC نه تنها یک شاخص علمی بلکه بیانگر میزان کارآمدی دانشگاهها و موسسات پژوهشی و آموزشی است.
وی افزود: اگر دانشگاهها و موسسات علمی و آموزشی بخواهند درجه شایستگی خود را ارتقاء دهند، توسعه علمی نشریات و ارتقاء دانشمندان و پژوهشگران به یکی ازاستراتژیهای اصلی آنها تبدیل می شود و بدین ترتیب ISC جایگاهی جدی در اندیشه و عمل دانشگاهها و دانشگاهیان پیدا می کند زیرا ساز و کار اصلی توسعه علمی دانشگاهها و دانشگاهیان است.
نظر شما