پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مهر ۱۳۸۷، ۹:۳۸

سرانجام تیم بدون حامی؛

"پیام زنجان" فصل جدید را با شکست آغاز کرد

"پیام زنجان" فصل جدید را با شکست آغاز کرد

زنجان - خبرگزاری مهر: تیم بسکتبال پیام زنجان در اولین گام از مسابقات لیگ دسته اول باشگاه‌های کشور با نتیجه 77 بر 64 مغلوب میهمان خود، "توزین الکترونیک" تهران شد تا به همگان ثابت شود که عدم حمایت از این تیم حتی منجر به باخت خانگی نیز خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، در هفته اول از مسابقات بسکتبال لیگ دسته اول باشگاه‌های کشور، روز گذشته دو تیم پیام زنجان و توزین الکترونیک تهران در سالن شهید دکتر بهشتی مجموعه ورزشی 15 خرداد (امجدیه) زنجان به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با حساب 77 بر 64 به سود تیم میهمان به پایان رسید.

شاگردان غلامرضا شجاعی و جواد دلگانه در این دیدار با ترکیب امیرحسین رضایی، سلیمان باباخانی، ابراهیم محمدی، ابراهیم بازرگان و بهنام نصیری در برابر یکی از تیم‌های پرقدرت این دوره از رقابت‌ها تن به شکست خانگی داد.

پیام زنجان با نتایج 15 بر 11، 26 بر 18 و 19 بر 16 در کوارترهای اول، سوم و چهارم نتایج را به حریف واگذار کرد و تنها در کوارتر دوم توانست با حمایت تماشاگران با حساب 19 بر 17 نماینده تهران را متوقف کند.

پیام زنجان، دومین بازی خود را در این دوره از رقابت‌ها روز دوم آبان ماه سال‌جاری برگزار خواهد کرد

تیم پیام در حالی این فصل رقابتهای بسکتبال را آغاز کرد که فصل گذشته در لیگ برتر بازی می کرد و به دلیل عدم حمایت مالی امروز در حالی رقابتهای دسته اول را آغاز کرد که علیرغم حمایت معنوی از سوی تماشاگران زنجانی و بدون حضور بیشتر بازیکنان فصل گذشته اقتدار گذشته خود را از دست داده است.

بی مهری به امر ورزش در استان زنجان از گگذشته همواره وجود داشته و هیچ یک از صنایع استان به داد ورزش استان نرسیده اند و برخی از آنها تنها سم کشنده خود را به مردم زنجان هدیه می کنند.

این چنین است که با وجود همه توانمندیهای ورزش استان، زنجان تا به امروز نتوانسته در ورزش فوتبال، رنگ لیگ برتر را به خود ببیند.

کد خبر 768115

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha