به گزارش خبرنگار مهر از گرگان، حسین محبوبی صبح دوشنبه در جلسه شورای راهداری استان افزود: این تابلوها در چهار نقطه پلیس راه نوکنده، پلیس راه رامیان - آزادشهر، راهدارخانه خوش ییلاق در محور آزادشهر - شاهرود و راهدارخانه تنگراه در محور جنگل گلستان نصب شده است.
وی اظهار داشت: با توجه به ترافیک این محورهای، اطلاع رسانی از وضعیت راهها، ارائه پیامهای فوری و محدودیت های ترافیکی برای استفاده کنندگان از راهها از جمله اهداف اجرای این طرح است.
محبوبی، هزینه اجرای این طرح را دو میلیارد و 600 میلیون ریال ذکر کرد و گفت: در حال حاضر جانمایی و فندانسیون تابلوهای فوق انجام شد.
استان گلستان دارای یک هزار و 900 کیلومتر راه اصلی و 3100 کیلومتر راه روستایی می باشد.
رئیس اداره راه و ترابری علی آباد نیز در این جلسه گفت: عملیات آسفالت راه دو کیلومتری (عرض 14 متری ) روستای " رحمت آباد " از توابع بخش کمالان این شهرستان به پایان رسید و بهره برداری از آن شروع شده است.
اسماعیل گرزین افزود: برای آسفالت این راه یک میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه شده است.
در حوزه شهرستان علی آباد و رامیان 570 کیلومتر راه وجود دارد.
نظر شما