پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ مهر ۱۳۸۷، ۱۱:۰۵

هاآرتص مدعی شد :

طرح جدید عربستان برای سازش در خاورمیانه

طرح جدید عربستان برای سازش در خاورمیانه

یک روزنامه عبری از ارائه طرح جدیدی از سوی عربستان برای صلح در خاورمیانه در نشست هفته گذشته آکسفورد انگلیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هاآرتص، "ترکی فیصل" رئیس سابق اطلاعات عربستان سعودی در نشست روز پنجشنبه در آکسفورد انگلیس پیشنهادی را برای صلح میان اسرائیل و فلسطینیها مطرح کرده است.

فیصل که هم اکنون رئیس مرکز تحقیق و مطالعات اسلامی ملک فیصل است در نشست روز پنجشنبه حمایت عربستان از یک صلح جامع در منطقه و دفاع از حقوق مردم فلسطین را اعلام کرده است.  

فیصل در این نشست به هردو طرف اسرائیلی و فلسطینی گفته است که باید خشونتها را متوقف کنند و از تل آویو نیز خواسته تا ترور و بازداشت فلسطینیها، ساخت و ساز در کرانه باختری و جدا کردن راه ها را متوقف کند. و در عوض فلسطینیها نیز دست از عملیاتهای خود و شلیک موشک به سرزمینهای اشغالی بردارند.

به نوشته هاآرتص، ترکی فیصل در این نشست خواهان آزادی تمامی زندانیان فلسطینی و همچنین آزادی گلعاد شالیت از سوی فلسطینیها شده است.

هاآرتص در حالی این خبر را منتشر می کند که در روزهای اخیر خبرهای زیادی درباره طرح صلح اعراب و بررسی آن از سوی مقامات صهیونیستی منتشر شده و در همین رابطه روز گذشته "ایهود باراک" وزیر جنگ این رژیم از بررسی آن توسط مقامات ارشد رژیم اسرائیل خبر داده بود. 

کد خبر 768415

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha