پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ مهر ۱۳۸۷، ۱۲:۰۵

جشن ریشه کنی بیسوادی در روستاهای آذربایجان شرقی برگزار نمی شود

جشن ریشه کنی بیسوادی در روستاهای آذربایجان شرقی برگزار نمی شود

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیر نهضت سوادآموزی آذربایجان شرقی گفت: با اجرایی شدن سیاستهای جدید نهضت سوادآموزی، امسال در هیچ یک از روستاهای این استان جشن شکرگزاری ریشه کنی بیسوادی برگزار نخواهد شد.

جمال پیری در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: طبق سیاست های جدید ابلاغی از سوی دفتر مرکزی نهضت سوادآموزی جشن شکرگزاری ریشه کنی بیسوادی تنها در روستاهایی از استان برگزار خواهد شد که 97 درصد جمعیت 10 تا 49 ساله آن دوره های آموزش مقدماتی و تکمیلی نهضت سوادآموزی را گذرانده باشند.

وی گفت: پیشتر این جشن در روستاهایی برگزار می شد که 97درصد جمعیت آن بدون ملاحظه یک گروه سنی خاص فقط دوره های آموزش مقدماتی را می گذراندند.

مدیر نهضت سواد اموزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در عمل به سیاست های سابق، سال گذشته در 63 روستای استان جشن شکرگزاری ریشه کنی بیسوادی برگزار شد.

پیری تصریح کرد: سیاستهای جدید ابلاغی از سوی دفتر مرکزی نهضت سوادآموزی تکلیف کرده است معضل بیسوادی پس از پنج سال در سطح کشور از جمله آذربایجان شرقی ریشه کن شود.

وی خاطر نشان کرد: در این سیاست ها گروه هدف نهضت سوادآموزی افراد 10 تا 49 ساله تعیین شده و مقرر گشته است علاوه بر ارائه آموزش های مقدماتی دوره های تکمیلی نیز به فراگیران ارئه شود.

به گفته مدیر نهضت سواد آموزی آذربایجان شرقی اجرای سیاست های جدید نهضت سوادآموزی از نیمه دوم امسال آغاز و تمامی بخشنامه ها و دستورالعمل هایی که با سیاست های ابلاغی جدید مغایرت دارند ملغی اعلام شده است.

 

کد خبر 768512

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha