پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۹ مهر ۱۳۸۷، ۱۱:۵۹

احمدی نژاد خبر داد:

ارائه لایحه تعویق یکساله اجرای مالیات بر ارزش افزوده به مجلس

ارائه لایحه تعویق یکساله اجرای مالیات بر ارزش افزوده به مجلس

دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری از ارائه لایحه فوریتی تعویق یکساله اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده به مجلس و به روز شدن پرداخت جوایز صادراتی از اول آبان ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود احمدی نژاد امروز در مراسم روز ملی صادرات در سالن اجلاس سران در تهران گفت: دولت تصمیم گرفته است لایحه فوریتی تعویق یکساله اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند.

به گزارش مهر، پیش از این رئیس جمهوری در نامه ای به وزیر امور اقتصادی و دارایی دستور تعویق اجرای 2 ماهه ارجای قانون مالیات بر ارزش را صادر کرده بود.

رئیس جمهوری همچنین از به روز شدن پرداخت جوایز صادراتی ازاول آبان ماه سال جاری خبر داد و اعلام کرد: از این تاریخ به بعد هر صادرکننده ای که اسناد صادراتی را از گمرک دریافت کند، می تواند جایزه صادراتی خود را به روز دریافت کند.

متن کامل سخنرانی رئیس جمهوری در این مراسم متعاقبا منتشر می شود.

کد خبر 768528

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha