به گزارش خبرگزاری مهر ، شاخص کل قیمت در پایان معاملات روی عدد 10 هزار و 916 متوقف شد که نسبت به آخرین روز معاملاتی قبل از آن 79/230 واحد کاهش داشت. شاخص بازار اول با 46/237 واحد کاهش به 9 هزار و 335 واحد رسید. در مقابل شاخص بازار دوم با 73/3 واحد کاهش در پایان معاملات روی عدد 13 هزار و 158 واحد متوقف شد. شاخص صنعت هم با 51/191 واحد کاهش عدد هشت هزار و 586 را تجربه کرد.
امروز ایران ترانسفو با 792 هزار سهم بیشترین متقاضیان خرید را به خود اختصاص داد. همچنین کنتورسازی ایران با یک میلیون و 39 هزار سهم، ایران خودرو با یک میلیون و 261 هزار سهم، رایان سایپا با 368 هزار سهم، سرمایهگذاری بهمن با 864 هزار سهم، مخابرات ایران با 419 هزار سهم، لعاب ایران با 240 هزار سهم، آلومینیوم ایران با 42 هزار سهم، سرمایهگذاری توسعه ملی با 662 هزار سهم و کابلهای مخابراتی شهیدقندی بیشترین متقاضی خرید را داشتند.
در مقابل پالایش نفت اصفهان با 10 میلیون و 749 هزار سهم در صدر جدول بهترین تقاضاهای فروش قرار گرفت. همچنین ملی صنایع مس ایران با 9 میلیون و 356 هزار سهم، فولاد خوزستان با شش میلیون و 861 هزار سهم، فولاد مبارکه اصفهان با هشت میلیون و 549 هزار سهم، پتروشیمی خارک با یک میلیون و 513 هزار سهم، پتروشیمی فنآوران با دو میلیون و 506 هزار سهم ، بانک کارآفرین با دو میلیون و 992 هزار سهم، سیمان سپاهان با دو میلیون و 979 هزار سهم، سیمان فارس و خوزستان با سه میلیون و 12 هزار سهم و مجتمعهای توریستی ورفاهی آبادگران ایران با سه میلیون و 10 هزار سهم بیشترین متقاضی فروش را در بازار به خود اختصاص دادند.
امروز کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با 32/168 واحد، مخابرات ایران با 60/30 واحد، ملی صنایع مس ایران با 27/18 واحد، سیمان فارس و خوزستان با 89/4 واحد و بانک اقتصاد نوین با 01/4 واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص داشتند.
در معاملات امروز بازار سهام، حقتقدم توسعه صنایع بهشهر، لبنیات کالبر، ماشینآلات صنعتی تراکتورسازی ایران، نیروکلر، صنایع لاستیکی سهند، موتوژن، شرکت صنایع جوشکاب یزد، فرآوری موادمعدنی ایران، کنتورسازی ایران وکارتن مشهد بیشترین افزایش قیمت را میان سایر شرکتهای بورسی تجربه کردند.
در مقابل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، حقتقدم بانک پارسیان، حقتقدم داروسازی اکسیر، صنعتی دریایی ایران، سیمان کردستان، کالسیمین، سیمان فارس و خوزستان، ملی صنایع مس ایران، کربن ایران و تولید سموم علفکش بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
نظر شما