پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ مهر ۱۳۸۷، ۱۲:۰۵

14 واحد آموزشی در گالیکش ساخته شد

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره آموزش و پرورش گالیکش گفت: 14 واحد آموزشی طی دو سال گذشته در این شهرستان ساخته شده است که این اقدام در دوران پس از انقلاب کم نظیر بوده است.

علی خسروی در گفتگو  با خبرنگار مهر افزود: برای ساخت این آموزشگاه ها بیش از 36 میلیارد ریال هزینه شده است.

وی اظهار داشت: آموزشگاه هشت کلاسه ینقاق، شهید منوچهری میرزاپانگ، آموزشگاه راهنمایی محدثه اوغان، آموزشگاه بلوچ آباد، آموزشگاه کامران آباد، زکیه چقر و هنرستان فنی وحرفه ای نمونه دولتی از جمله این واحدهای اموزشی است که در این مدت ساخته شده است.

وی خاطرنشان کرد: با ساخت این تعداد آموزشگاه بیش از 60 کلاس آموزشی به تعداد کلاسهای این شهرستان اضافه شده است.

به گفته خسروی، در بخش بهسازی امسال 68 آموزشگاه زیرپوشش قرار گرفته و30 آموزشگاه به طور کامل گازکشی شده است.

رئیس آموزش و پرورش گالیکش اضافه کرد: در بخش جذب کمکهای مردمی  و اهدا زمین، یک هکتار زمین مزروعی در روستای چقر، دو هزار متر مربع زمین مسکونی در روستای قانجق شهرک،  شش متر مربع زمین مسکونی در روستای قانجق شهرک و دو هزار و 900 متر مربع زمین از سوی شورای شهر و شهرداری به این نهاد اهدا شده است.

وی بیان داشت: بیش از دو هزار نفر نیز در طرح غنی سازی  اوقات فراغت تابستان با همکاری 82 مربی سازماندهی شدند.

شهرستان گالیکش بیش از 100 هزار نفر جمعیت دارد.

کد خبر 768975

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha