پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ مهر ۱۳۸۷، ۱۲:۵۸

جشنواره " ایلام دروازه عتبات عالیات" در ایلام برگزار می شود

ایلام - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان ایلام از برگزاری جشنواره "ایلام دروازه عتبات عالیات" در این استان با حضور نخبگان کشور خبر داد.

فریدون محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: این جشنواره با همکاری دانشگاه آزاد واحد ایلام برگزار می شود.

وی ادامه داد: این جشنواره به مدت سه روز در نیمه دوم آبان ماه با حضور 150 نخبه کشور در استان ایلام به منظور معرفی جاذبه های گردشگری و تاریخی استان برگزار می شود.

این مسئول با اشاره به اینکه در طی حضور نخبگان در استان ایلام، برنامه های متنوعی برای آنها در نظر گرفته شده است، خاطر نشان کرد: برگزاری تورهای گردشگری و بازدید از آثار تاریخی استان ایلام، برگزاری نمایشگاه صنایع دستی، پخت غذاهای محلی و...برای نخبگان در نظر گرفته شده است.

محمدی یادآور شد: برگزاری چنین جشنواره هایی در استان ایلام منجر به شناسایی آثار تارخی و فرهنگی و گردشگری استان و توسعه صنعت گردشگری در این استان می شود.

این مسئول یادآور شد: یک هزار ابنیه تاریخی و فرهنگی در استان ایلام وجود دارد.

کد خبر 769202

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha