پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ آبان ۱۳۸۷، ۱۴:۴۰

361 واحد صنعتی در گلستان در حال ساخت است

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گلستان گفت: 361 واحد صنعتی با سرمایه گذاری چهار هزار و 167 میلیارد ریال در استان در حال ساخت است.

سید علی پور نبوی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: با بهره برداری از این طرحها برای حدود 9 هزار نفر فرصت شغلی ایجاد می شود که تحقق این امر همکاری بیش از پیش بانکها را می طلبد.

وی اظهار داشت: توسعه صنعت و هر حرکت صنعتی نیازمند تامین منابع و امکانات مالی است، از این رو متولیان بخشهای مرتبط باید همکاری لازم در این زمینه داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: شرکت شهرکهای صنعتی یک نهاد توسعه ای است که نقش سیاست گذاری، برنامه‌ریزی، سازماندهی و پشتیبانی از ایجاد و توسعه صنایع کوچک و شهرکها و نواحی صنعتی را در چهارچوب سیاستهای کلی سازمان صنایع کوچک وشهرکهای صنعتی ایران و وزارت صنایع و معادن به منظور فراهم سازی زمینه کارآمدی و رقابت پذیری آنها با استفاده از منابع داخلی و عمومی را بر عهده دارد.

به گفته پورنبوی، این شرکت با تکیه بر توانمندیهای خود و بهره گیری از ظرفیتهای علمی و اجرایی کشور در زمینه توانمندسازی صنایع کوچک در ایجاد و توسعه شهرکها و نواحی صنعتی تلاش نموده است.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گلستان بیان داشت: با توجه به تلاشهای صورت پذیرفته ایجاد 24 شهرک و ناحیه صنعتی در استان مصوب شده که هم اکنون 18 شهرک و ناحیه صنعتی با مساحتی بالغ بر 921 هکتار فعال است.

وی عنوان کرد: در سال جاری با افزایش چهار شهرک و ناحیه صنعتی تعداد شهرکها و نواحی صنعتی فعال استان به 22 شهرک و ناحیه صنعتی به مساحت 1268 هکتار خواهد رسید.

 

کد خبر 769223

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha