پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ تیر ۱۳۸۲، ۱۷:۱۹

فرانسه -كامرون، فردا شب در فينال جام كنفدراسيون

فرانسه -كامرون، فردا شب در فينال جام كنفدراسيون

تيم هاي ملي فرانسه و كامرون شنبه شب ، ديدار فينال مسابقات فوتبال جام كنفدراسيونها را برگزار خواهند كرد .

به گزارش خبرگزاري مهر، در مرحله نيمه نهايي اين رقابتها تيم ملي كامرون در شهر ليون فرانسه با يك گل از سد تيم ملي كلمبيا گذشت ، اما مرگ "مارك وي وين فوئه"  بازيكن كامروني در حين اين رقابت ، شادي اين صعود را به كام تمامي فوتبال دوستان تلخ كرد.

در ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي در شهر پاريس ، تيم ملي فرانسه در يك نبرد حساس توانست با نتيجه 3 بر 2 از سد تيم ملي تركيه بگذرد.

"تيه ري هانري" ، "رابرت پيرس" و" سيلوين ويلتورد" براي فرانسه و "كارادنيز" و" سانلي" براي تركيه گل زدند. در فاصله 3 دقيقه باقي مانده به پايان بازي ، خطاي "اليور داكور"  بازيكن فرانسه در محوطه جريمه اين تيم بر روي "آلپاي اوزالان" بازيكن تركيه ، يك ضربه پيالتي به همراه داشت ، اما "اوكان ييلماز" اين ضربه را به اوت فرستاد و بهترين بخت تركيه را از بين برد.

 

کد خبر 7698

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha