آیت الله هاشمی نسب در گفتگو با خبرنگار مهر در کاشمر با اشاره به اینکه در اکثر محورها وجود تیر برق، فیبر نوری و ... از مهمترین مشکلات است گفت: هم اکنون در محور کاشمر به خلیل آباد 360تیر برق در حریم تاسیسات قانونی جاده وجود دارد که موجب کندی پروژه شده است.
وی در خصوص اعتبارات دو بانده کردن محور کاشمر- خلیل آباد و بردسکن گفت: در شرایط فعلی جهت اجرای این پروژه 5/1 میلیارد تومان هزینه شده و 5/1 میلیارد دیگر نیز به پیمانکار پروژه بدهکاریم.
وی گفت: در این پروژه تاکنون 700 میلیون تومان از اعتبارات ملی و 400 میلیون تومان از اعتبارات کاشمر و خلیل آباد تخصیص یافته است.
هاشمی نسب با اشاره به اینکه ضریب روحیه برخورداری راهها در کاشمر بالای 90 درصد است افزود: علی رغم تردد زیاد در این محورها از هیچ کدام عوارض دریافت نمی شود، که اگر گرفتن عوارض قانونمند باشد می توان عوارض دریافت شده از هر وسیله نقیله را صرف هزینه هایی برای همان شهر کرد.
نظر شما