پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ آبان ۱۳۸۷، ۱۵:۲۴

توجه بیشتر به تحقیق از ضرورتهای مدیریت کارا است

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان گفت: پژوهش و تحقیق از ضرورتهای جدی مدیریت کارا و روزآمد است و هر سازمانی که بیشتر به این بخش بها دهد در دستیابی به اهداف سازمانی موفقتر خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، نادعلی حاجیلری بعد از ظهر امروز در نشست با اعضای کمیته تحقیقات این شرکت در گرگان اظهار داشت: کمیته تحقیقات به منظور افزایش روحیه علمی و خلاقیت پژوهشی کارشناسان در این شرکت تشکیل شد.

وی افزود: کاهش تمرکزگرایی درتحقیقات کاربردی آب، نهادینه شدن فرهنگ تحقیق، تقویت ارتباط بین مراکزعلمی، تحقیقاتی و دستگاه های اجرایی همچنین برآورده شدن نیازهای علمی اجرایی در برخی طرح ها از جمله اهداف شکل گیری این کمیته در شرکت آب منطقه ای است.

این مسئول خاطرنشان کرد: این شرکت در سالهای اخیر توجه ویژه ای به بخش تحقیقات داشته و تاکنون ده ها طرح تحقیقاتی را با همکاری محققان و استادان دانشگاه انجام داده است.

به گفته حاجیلری، کمیته تحقیقات متولی بخش تحقیقات در شرکتهای آب منطقه ای بوده و مسئولیت تصویب پروژه های پژوهشی و نظارت بر جذب اعتبارات تحقیقاتی را به عهده دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان بیان داشت: در سال 85 تفاهم نامه ای با دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان امضا شد که بر اساس آن طرفین در زمینه  برگزاری نشستهای علمی مشترک، برگزاری سمینارها، کارگاه ها، اجرای برنامه های آموزشی مشترک، تبادل اطلاعات، اسناد، مدارک علمی و پیشنهاد و اجرای طرح های مشترک تحقیقاتی و اجرایی توافق کردند.

وی یادآور شد: کمیته تحقیقات شرکت آب منطقه ای گلستان دارای وظایفی از جمله برنامه ریزی و مدیریت علمی در جهت تولید و تعمیق دانش و فنآوری صنعت آب در راستای یک نظام پویای پژوهشی و پیشنهاد بهره برداری بهینه از منابع و امکانات موجود مناطق است.

حاجیلری فراهم نمودن امکانات لازم در راستای ارتقا سطح علمی کارشناسان و پژوهشگران صنعت آب، شناسایی و به کارگیری ظرفیتهای علمی موجود مناطق، معرفی و ترویج دستاوردهای جدید علمی در منطقه با برگزاری سمینارهای تخصصی، کارگاه های آموزشی با مشارکت سایر ارگانها را از دیگر وظایف این کمیته برشمرد.

کد خبر 770589

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha