پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ آبان ۱۳۸۷، ۱۶:۰۹

سیاهکل برای توسعه کشت گیاهان دارویی مستعد است

سیاهکل برای توسعه کشت گیاهان دارویی مستعد است

رشت - خبرگزاری مهر: فرماندار سیاهکل گفت: شهرستان سیاهکل به ویژه منطقه دیلمان با توجه به شرایط آب و هوایی برای توسعه کشت گیاهان دارویی مناسب است.

به گزارش خبرنگار مهر در سیاهکل، محمد آقاجان زاده در بازدید از منطقه دیلمان اظهار داشت: اهلی کردن و کشت انبوه گیاهان دارویی در این منطقه علاوه بر حفظ مراتع، موجب رونق اقتصادی و افزایش درآمد مردم می شود.

وی افزود: اغلب گیاهان دارویی به صورت خودرو در طبیعت پراکنده بوده و رشد می کنند، از این رو اجرای طرح های تحقیقاتی بر روی گیاهان دارویی به منظور کشت انبوه ضروری است.

این مسئول با اشاره به اینکه علاوه بر دیلمان در ارتفاعات این شهرستان گیاهان زیادی وجود دارد که خاصیت درمانی دارند، خاطرنشان کرد: شناسایی کامل و پرورش انبوه این گیاهان برای رفع نیازمندیهای دارویی کشور در منطقه یک ضرورت اجتناب ناپذیراست.

آقاجان زاده بیان داشت: گیاهان دارویی در کشور و جهان به ‌عنوان یک محصول اقتصادی شناخته شده‌اند که به رغم وجود ظرفیت کشت گیاهان دارویی در استان ایجاد صنایع فرآوری و تبدیلی متناسب با این محصول یک نیاز مبرم است.

‬فرماندارسیاهکل در ادامه اجرای طرحهای گردشگری را بهترین عامل برای توسعه منطقه دیلمان دانست و یادآورشد: دیلمان از جاذبه های منحصربه فردی از نظر طبیعی، تاریخی و باستانی برخوردار است.

آقاجان زاده متذکر شد: جذب سرمایه ‌گذاران محلی برای توسعه زیرساختهای طرحهای گردشگری در این منطقه امری ضروری است.


 

 

کد خبر 770654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha