به گزارش خبرنگار مهر در مشهد محمد قانعی شامگاه گذشته در جمع خبرنگاران در هتل پردیسان مشهد افزود: هیچگونه نظارت سازماندهی شدهای بر روی مهمانپذیرها و مسافرخانه های مشهد وجود ندارد و نکات ایمنی، بهداشتی و امنیتی و نیز استانداردهای مرتبط با هتلداری در آنها رعایت نمی شود.
رئیس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی اظهار داشت: هرچند در مشهد با وجود بیش از 20 میلیون زائر و گردشگر و درآمدهای ناشی از عوارض واریزی به حساب شهرداری انتظار خدمات بیشتری از سوی این سازمان می رود، با این وجود بافت قدیمی و فرسوده مرکزی شهر نیز برای ارائه خدمات آمادگی ندارند و این به دور از انصاف است که زحمات شهرداری نادیده گرفته شود.
وی تاکید کرد: برابر یکی از مفاد قانون، شهرداریها هزینهها و حقوق مربوط به صدور پروانه ساختمان هتلها باید پس از زمان شروع بهرهبرداری و به صورت اقساط با شرایط ویژه دریافت شود که متاسفانه این امر در مشهد رعایت نمی شود و هتلها از این امتیاز محروم هستند.
قانعی با بیان اینکه متاسفانه هتلهای استان با مشکلات عدیدهای مواجه هستند که مهمتر از همه پدیده نامناسب زوارکشی از سوی افراد غیرمجاز است، افزود: این امر باعث شده میهمانان و مسافران هتلها به منازل شخصی و اماکن بدون مجوز هدایت شوند.
وی اذعان داشت: فصلی بودن میهمان و مسافران مشهد نیز برای هتلها گرفتاریهای خاصی به وجود آورده است که تا چندی پیش اجرای طرح ترافیک محدوده حرم مطهر بر این مشکلات افزوده بود.
رئیس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی ابراز داشت: از دیگر مشکلات پیش روی هتلداران صدور مجوز ساخت هتل بدون در نظر گرفتن شرایطی نظیر موقعیت جغرافیایی مناسب، تعداد متقاضیان، نوع نیاز و درجات مختلف هتلها و نیزعدم توجه به میزان ترافیک هتلها است.
قانعی اذعان داشت: به طور قطع طرح ترافیکی اثرات منفی بر میزان جذب توریست و گردشگر داشته است زیرا ایجاد محدودیت برای هیچ کس خوشایند نیست البته لزوم اجرای این طرح برکسی پوشیده نیست ولی باید برای گردشگران محدودیتی ایجاد نمی شد و این امر میتوانست با توجه به مشخص بودن شماره پلاک اتومبیل گردشگران به راحتی اجرا شود.
وی خاطرنشان کرد: وقتی برای اتومبیل افراد مقیم محدوده طرح، کارت ویژه تردد صادر می شود چرا برای هتلها و اماکن با ظرفیتهای بسیار بیشتر از منازل که نیاز فوقالعاده به حمل و نقل و تدارک دارند، هیچ مساعدتی صورت نمیگیرد.
وی سطح امکانات و ارائه خدمات در استان خراسان رضوی را از بسیاری از نقاط کشور برتر دانست و عنوان کرد: هتلهای استان با توجه به نرخ و درجهای که در آن قرار گرفته اند، از همه کشورها مناسبتر هستند.
قانعی افزود: البته در ایران طی دوران جنگ تحمیلی موضوع استانداردسازی به فراموشی سپرده شده بود و نیز در بعضی موارد با استانداردهای بینالمللی فاصله داشته باشیم و نیز در بعضی موارد بر اساس دستور شرع مقدس اسلام و شرایط خاص اقلیمی، استانداردهای بینالمللی قابلیت اجرا شدن ندارد.
وی خاطرنشان کرد: بحث آموزش تخصصی هتلداران، آموزش زبانهای خارجی نظیر انگلیس و عربی برای صنعت گردشگری کشورهای می تواند بسیار مفید باشد.
نظر شما