پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳ آبان ۱۳۸۷، ۱۲:۱۳

مسابقات لیگ برتر بسکتبال در غیاب صباباتری آغاز شد

مسابقات لیگ برتر بسکتبال در غیاب صباباتری آغاز شد

بیستمین دوره مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در غیاب نایب قهرمان آسیا و دوره گذشته این رقابت‌ها آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شب گذشته مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با برگزاری سه بازی آغاز شد. در دیدارهای انجام شده دیشب تیم مهرام، مدافع قهرمانی این رقابت‌ها با نتیجه 76 بر71 مقابل نماینده استان خراسان رضوی که با نام هیئت بسکتبال در مسابقات شرکت کرده است، به برتری رسید، تیم بیم مازندران که در آستانه کسب دومین تجربه لیگ برتری خود است با نتیجه 79 بر 84 مغلوب هیئت بسکتبال شهرکرد شد و تیم آرارات نیز با نتیجه 94 بر 92 شکست را به شهرداری گرگان تحمیل کرد.

تیم صباباتری، نایب قهرمان دوره گذشته مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور هنوز برای حضور در فصل جدید این رقابت‌ها اعلام آمادگی نکرده است به همین دلیل دیدار این تیم مقابل تراکتورسازی کردستان برگزار نشد.

همچنین تیم ذوب آهن به دلیل حضور پنج بازیکن این تیم در ترکیب تیم دانشجویان ایرانی اعزامی به مسابقات جهانی حاضر به رویارویی با تیم شهرداری لنگرود نشد، ضمن اینکه دیدار دو تیم دانشگاه آزاد تهران و پتروشیمی بندر امام هم به دلیل ناآمادگی تیم تهرانی طی روزهای آینده برگزار خواهد شد. 

کد خبر 770780

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha