علی محمد قزلسفلی در گفتگو با خبرنگار مهر در مینودشت افزود: این اراضی شیبدار بوده که قابلیت کشت به انواع باغات مثمر را دارند.
وی اظهار داشت: تاکنون در پنج سال گذشته چهار هزار و 500 هکتار از اراضی شیبدار شهرستان به باغات مثمر تبدیل شده است.
وی خاطرنشان کرد: درصورت مشارکت مردم در سال جاری نیز یک هزار و 500 هکتار از اراضی شیبدار منطقه به انواع باغات تبدیل می شود.
به گفته قزلسفلی این سطح در شش سایت مطالعه شده و در صورت مشارکت به باغ مبدل می شود.
این کارشناس جهاد کشاورزی مینودشت بیان داشت: گردو، زیتون، فندق، سیب و گلابی در اراضی شیبدار منطقه کشت می شود.
وی اضافه کرد: توسعه باغات مثمر و درختکاری تنها راه بهره برداری بهینه از اراضی شیبدار و نجات و مردم منطقه است و همکاری و مشارکت مردم برای اجرای این طرح ملی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
طبق آمار، یک هزار و 100 هکتار اراضی شیبدار در استان گلستان وجود دارد که قابلیت تبدیل به باغات مثمر را دارد.
شهرستان مینودشت در شرق گلستان واقع شده است.
نظر شما