پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۵ آبان ۱۳۸۷، ۱۳:۰۱

نقش موتورسواران در تصادفات 28 درصد کاهش یافت

کرج - خبرگزاری مهر: فرمانده نیروی انتظامی استان تهران گفت: نقش موتورسوران در تصادفات رانندگی از 55 درصد در سال 1383 به 17 درصد در سال جاری کاهش یافت.

سردار علیرضا اکبرشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: با توجه به آماری که در پلیس استان تهران وجود دارد در 55 درصد تصادفات در سال 83 یک طرف حادثه را موتورسوران شامل می شدند که با فرهنگسازی های به عمل آماده و نظارت پلیس راهنمایی و رانندگی این آمار به 17 درصد در سال جاری کاهش داشته است.

این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین موتورسیلکت سواران باید به قوانین رعایت کرده و در آزادراه ها تردد نکرده تا از بروز حوادثی که برخی اوقات شاهد آن هستیم جلوگیری شود.

وی افزود: در مسیر جاده چالوس نیز که جز آزاد راه ها محسوب نمی شود محدودیت های ترافیکی وجود دارد و موتورسواران تنها در صورت داشتن تجهیزات ایمنی می توانند در این جاده تردد داشته باشند.

کد خبر 771473

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha