به گزارش خبرنگار مهر، حمید بهبهانی امروز در حاشیه دیدار خود با خلبانان هما در جمع خبرنگاران گفت: مشکل زیانده بودن هما برای واگذاری این شرکت باید مرتفع و یا راه حل جایگزینی برای آن اندیشیده شود.
وزیر راه و ترابری افزود: از آمار بالا بودن تعداد نیروی انسانی هما نسبت به تعداد هواپیماهای آن اطلاع دقیق ندارم و باید درباره جزئیات آن مدیرعامل این شرکت توضیحات لازم را ارائه دهد اما مدیران این شرکت در حال تلاش برای آماده سازی زمینه های انجام واگذاری این شرکت هستند.
وی ادامه داد: اگر تعداد نیروی انسانی هما بیشتر از حد معمول باشد، نه من و نه مدیر عامل فعلی این شرکت آنها را استخدام کرده ایم و طی این مدت نیروی انسانی هما افزایش پیدا نکرده است.
بهبهانی ابراز داشت: تعداد پرسنل فعلی این شرکت 13 هزارو 500 نفر است و امیدواریم با پیش بینی راه حلهای مناسب ، بدون صدمه دیدن نیروی انسانی این شرکت، زمینه های واگذاری آن فراهم شود.
وزیر راه و ترابری خاطر نشان کرد: کلیه اطلاعات لازم از سوی شرکت هواپیمایی ایران ایر به سازمان خصوصی سازی ارائه شده است و اگر مدیران سازمان خصوصی سازی اطلاعاتی درخواست کرده اند که در اختیار آنان قرار نگرفته است، می توانند از طریق من دریافت کنند.
وی درخصوص پیگیری خواسته های خلبانان این شرکت درخصوص افزایش حقوق آنان تصریح کرد: خلبانان دارای سخت ترین و تخصصی ترین مشاغل در کشور هستند و خواسته های حقوقی آنان در یک کارگروه مورد بررسی قرار می گیرد تا حقوق خلبانان ایرانی تفاوت زیادی با خلبانان کشورهای همسایه نداشته باشد.
بهبهانی اظهار داشت: در تلاش هستیم تا تعداد ناوگان هما را به 150 فروند هواپیمای سالم برسانیم.
نظر شما