پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ آبان ۱۳۸۷، ۱۵:۲۶

معاون وزیر اقتصاد:

تسهیلات مسکن مهر در حال پرداخت است

تسهیلات مسکن مهر در حال پرداخت است

موانع پرداخت تسهیلات مسکن مهر از ابتدای مهر ماه سالجاری حل شده و این نوع تسهیلات هم اکنون توسط بانکها در حال پرداخت است.

سید حمید پورمحمدی معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در گفتگو به مهر گفت: اعتبار لازم برای پرداخت تسهیلات بانکی به یک میلیون متقاضی که در راستای طرح مسکن مهر به بانکها معرفی شده اند، از ابتدای مهر ماه سالجاری تامین شده و این تسهیلات هم اکنون در حال پرداخت است.

وی افزود: باتوجه به برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده، کلیه تعاونی‌های مسکن مهر تسهیلات آماده سازی خود ( به هر متقاضی یک میلیون تومان ) را از طریق بانک‌های عامل دریافت می کنند. پورمحمدی تصریح کرد: کارگروه نظارتی بر حسن اجرای این تصمیمات نظارت دقیق خواهد کرد.

این در حالی است که برخی رسانه ها پس از گذشت حدود یک ماه امروز از رفع موانع پرداخت تسهیلات بانکی به مسکن مهر خبر داده اند.

کد خبر 771715

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha