پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ آبان ۱۳۸۷، ۲۱:۲۳

اعتراف رئیس فدراسیون بانک های فرانسه به تاثیرات بحران آمریکا

اعتراف رئیس فدراسیون بانک های فرانسه به تاثیرات بحران آمریکا

رئیس فدراسیون بانک های فرانسه امروز اعتراف کرد که بانک های این کشور تحت تاثیر بحران بوجود آمده در آمریکا قرار گرفته اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ژوژ پژه روز یکشنبه در گفتگو با روزنامه فرانسوی "ژورنال دو دیمانیش" گفت: باید به این مسئله اعتراف کرد که ما اشتباهاتی انجام دادیم، اما از اشتباهات گذشته تجربه های زیادی آموختیم.

رئیس فدراسیون بانک های فرانسه همچنین خاطرنشان کرد که بانک های این کشوربه علت بحران بوجود آمده در آمریکابا مشکلات بسیاری مواجه شده اند.

پژه درعین حال تاکید کرد: بانک های فرانسه کاملا پایدار ومقاوم هستند.این بانک ها سرمایه های خود را برای رویارویی باخطرات آتی تقویت کرده اند.

این مقام فرانسوی در عین حال افزود: اما دستکم 18 ماه تا 2 سال برای جبران وضعیت گذشته زمان لازم است.

وی با اشاره به طرح نجات که ازسوی آمریکایی ها به اجرا گذاشته شد، اظهار داشت: ما بالاخره نشانه های اولیه این طرح را مثبت می بینیم. نرخ ها کاهش یافته، پول نقد بازگشته و اعتماد میان مردم و بانک ها باردیگر برقرار شده است.

کد خبر 771918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha