پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ آبان ۱۳۸۷، ۸:۵۴

کلام روز

کلام روز

خبرگزاری مهر - گروه دین و اندیشه : بی تردید کلام الهی و سخنان بزرگان دین، بهترین و مطمئن ترین چراغ راهنمای بشریت به سوی خیر دنیا و آخرت و کسب مواهب ارزشمند است . مرور روزانه برخی نکته های هدایتگر، نقش ارزشمندی در روشنگری ذهنی و روحی خواهند داشت.

آیه روز:

ووصینا الانسان بِوالدیه احسانا حملته أمه کرها ووضعته کرها وحمله وفصاله ثلاثون شهرا حتى اذا بلغ اشده وبلغ أربعین سنة قال رب أوزعنی أن أشکر نعمتک التی أنعمت علی وعلى والدی وأن أعمل صالحا ترضاه وأصلح لی فی ذریتی انی تبت الیک وانی من المسلمین . 

و انسان را درباره پدر و مادرش به نیکى سفارش کردیم . مادرش او را با تحمل رنج و زحمت باردار شد و با رنج و زحمت او را به دنیا آورد. و دوران باردارى و باز گرفتنش از شیر سى ماه است ، تا زمانى که به رشد و نیرومندى خود و به چهل سالگى برسد ، گوید : پروردگارا ! به من الهام کن تا نعمتت را که بر من و پدر و مادرم عطا کرده اى سپاس گزارم ، و کار شایسته اى که آن را می  پسندى انجام دهم و ذریه و نسل مرا براى من صالح و شایسته گردان که من به سوى تو بازگشتم و به یقین از تسلیم شدگان به فرمانها و احکام توأم . 

سوره احقاف، آیه 15

ذکر روز دوشنبه:

حدیث امروز:

حضرت علی(ع) در نهج البلاغه:

الظفر بالحزم و الحزم باجالة الرأی و الرأی بتحصین الأَسرار .

پیروزى در دور اندیشى ، دور اندیشى در به کارگیرى صحیح اندیشه  و اندیشه صحیح به رازدارى است.

کد خبر 771971

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha