به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز پس از اقامه نماز بر پیکر این شاعره انقلاب توسط سید محمود دعایی در صحن دانشگاه تهران، علی موسوی گرمارودی و حجت الاسلام ابوترابی درباره نقش و اهمیت اشعار و ترجمه های صفارزاده از قرآن و نهج البلاغه سخنرانی کردند.
سپس تشیع پیکر آن مرحومه که پیش از این احتمال داده می شد در ابن بابویه دفن شود بر دستان دوستدارانش به سمت امامزاده صالح آغاز شد.
پیکر مرحوم طاهره صفارزاده هم اکنون بر دستان بستگان و دوستدارانش به سمت امامزاده صالح تجریش در حرکت کرد.
در مراسم صبح امروز تعدادی از اعضای هیئت دولت از جمله وزرای ارشاد، علوم و سخنگوی دولت، مدیرعامل خانه کتاب، حمیدزاده مدیر مستعفی اداره کتاب وزارت ارشاد، راضیه تجار، موسی بیدج و چند چهره ادبی دیگر نیز حضور داشتند.
بر اساس این گزارش مراسم ختم مرحومه طاهره صفارزاده از ساعت 13 تا 16 روز چهارشنبه هفته جاری 8 آبان ماه در مسجد الغدیر برگزار می شود.
نظر شما