پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ آبان ۱۳۸۷، ۱۱:۵۶

500 طرح عمرانی در خراسان جنوبی افتتاح می شود

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: به مناسبت سالگرد سفر دوم رئیس جمهوری به استـان خراسان جنوبی بیش از 500 طرح و پروژه عمرانی در این استان به بهره برداری می رسـد.

مهدی عارف پوردر گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند، خاطر نشان کرد: به برکت خون شهداء و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و عنایت ویژه دولتمردان و همت و تلاش شبانه روزی دستگاه های اجرایی، شهرداریها و دهیاریهای استان، علیرغم گذشت مدت زمان کوتاهی از هفته دولت صدها طرح و پروژه عمرانی با اعتبار چند 10 میلیارد ریالی افتتاح شده است.

وی ادامه داد: در سالگرد سفر دوم هیئت دولت به خراسان جنوبی نیز که سال گذشته در آبانماه صورت گرفت بیش از 500 طرح و پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 500 میلیارد ریال آماده بهره برداری خواهد شد.

معاون امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی اعتبار هزینه شده برای 500 پروژه سالگرد دومین سفر را بالغ بر 500 میلیارد ریال اعلام کرد و یادآور شد: اعتبارات عمرانی این استان تا کنون افزایش 75 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

کد خبر 772182

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha