مهدی عارف پوردر گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند، خاطر نشان کرد: به برکت خون شهداء و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و عنایت ویژه دولتمردان و همت و تلاش شبانه روزی دستگاه های اجرایی، شهرداریها و دهیاریهای استان، علیرغم گذشت مدت زمان کوتاهی از هفته دولت صدها طرح و پروژه عمرانی با اعتبار چند 10 میلیارد ریالی افتتاح شده است.
وی ادامه داد: در سالگرد سفر دوم هیئت دولت به خراسان جنوبی نیز که سال گذشته در آبانماه صورت گرفت بیش از 500 طرح و پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 500 میلیارد ریال آماده بهره برداری خواهد شد.
معاون امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی اعتبار هزینه شده برای 500 پروژه سالگرد دومین سفر را بالغ بر 500 میلیارد ریال اعلام کرد و یادآور شد: اعتبارات عمرانی این استان تا کنون افزایش 75 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
نظر شما