به گزارش خبرگزاری مهر، عمرو موسی در گفتگو با روزنامه الدستور چاپ اردن اظهار داشت: فرق بین ما و اسرائیل این است که ما خواهان صلح هستیم و این موضوع را به وضوح در یک ابتکار رسمی مطرح کردیم، اما اسرائیل تاکنون چنین کاری انجام نداده و موضع یا پیشنهاد صلحی با اعراب نداشته است.
لازم به ذکر است که طرح صلح اعراب برای اولین بار در سال 2002 میلادی توسط عربستان سعودی ارائه شد. که شامل به رسمیت شناخته شدن رژیم اسرائیل از سوی کشورهای عربی و درعوض آن خارج شدن این رژیم جعلی از مناطق اشغالی 1967 است.
موسی خاطرنشان کرد: امکان ندارد از صلح سخن بگوییم و حال آنکه شهرکها ساخته می شوند و نیز امکان ندارد پیشنهادات صلح مطرح شوند اما حفاری ها در قدس یا محاصره فلسطینیان ادامه داشته باشد.
دبیرکل اتحادیه عرب در پایان گفت : کلمه صلح یعنی تبادل الفاظ و تعبیرات صلح و یعنی اینکه اقدامات اسرائیل تغییر کند.
نظر شما