پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ آبان ۱۳۸۷، ۱۶:۳۸

60 بازرس بر اصناف کرج نظارت می کنند

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس گروه برنامه ریزی فرمانداری کرج گفت: تعداد بازرسان اصناف کرج به 60 بازرس از نهادهای مردمی بسیج و مجمع امور صنفی افزایش یافته است.

حسین ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهردر کرج اظهار داشت: در راستای مصوبه کمیسیون هماهنگی تعزیرات حکومتی کرج 60 بازرس از نهادهای مردمی بسیج و مجمع امور صنفی پس از گذراندن آموزشهای لازم برای اجرای طرحهای نظارتی در این زمینه آماده شده اند.

وی افزود: درج قیمت اجناس، قیمت کالاهای موجود در بازار، کدگذاری و کم فروشی از جمله تخلفاتی است که از سوی این بازرسان مورد نظارت قرار می گیرد.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: نظارت این بازرسان به همراه بازرسان تعزیرات حکومتی و اصناف به صورت دوره ای و مستمر در مناطق مختلف شهری کرج ادامه می یابد.

این مسئول یادآور شد: طبق برنامه ریزی جلسات مربوط به کمیسیون تعزیرات حکومتی نیز به منظور آگاهی بیشتر از عملکرد آن به صورت یک ماه تداوم خواهد یافت.

وی نمایندگان نهادهای اقتصادی و کارشناسان را از اعضای کمیسیون تعزیرات حکومتی برشمرد و در خصوص نحوه عملکرد آنان گفت: حمایت از کشاورزان، نظارت بر مهدهای کودک بهزیستی، نرخ گذاری تولیدات کارخانه ها، نرخ گذاری مدارس غیرانتفاعی و مسائل رکود اقتصادی از جمله محورهای مطرح شده در کمیسیون تعزیرات حکومتی است.

کد خبر 773244

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha