
سخنگوی رسمی دولت عراق امروز با درخواست از آمریکا برای تکرار نکردن تجاوزات خود به خاک سوریه، بر مخالفت عراق با استفاده از خاک خود برای حمله به کشورهای همسایه تاکید کرد.
در این بیانیه آمده است : دولت عراق انجام تحقیقات درباره این حادثه را آغاز کرده و از نظامیان آمریکایی خواسته است چنین اقداماتی را تکرار نکنند.
دباغ در این بیانیه بر تمایل دولت عراق برای برقراری بهترین روابط با سوریه تاکید کرد و بار دیگر از این کشور خواست از فعالیت گروههایی که از خاک سوریه به عنوان گذرگاهی برای آموزش و مسلح کردن تروریستهایی که عراق و ملت آن را هدف قرار می دهد، جلوگیری کند.
بر اساس این بیانیه، دولت عراق خواستار همکاری و هماهنگی بیشتر سوریه در جهت منافع دو کشور شده است.
عصر یکشنبه پنجم آبان (26 اکتبر) چهار فروند بالگرد ارتش آمریکا با نقض قوانین بین المللی وارد سوریه شده و در منطقه بوکمال، یک ساختمان غیر نظامی را هدف قرار دادند که در نتیجه آن هشت شهروند سوری از جمله یک پدر و چهار فرزند وی کشته شدند.
نظر شما