پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ آبان ۱۳۸۷، ۱۷:۴۶

اخبار کوتاه هنری

اخبار کوتاه هنری

دومین نمایشگاه آثار منتخب جشنواره طراحی پوستر "طلوع" تا 18 آبان ساعت 9 تا 18 در نگارخانه شماره 1 و سالن نگارستان فرهنگسرای بهمن برپاست.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی فرهنگسرا اعلام کرد این نمایشگاه که با مشارکت خانه هنرمندان ایران، فرهنگسرای هنر و واحد عقیدتی سیاسی ارتش برگزار می‌شود شامل 53 اثر با ابعاد 700×100 است که حس انتظار فرج امام زمان (عج) را تداعی می‌کند.

علاقمندان می‌توانند برای بازدید از نمایشگاه "طلوع" که به صورت ادواری در فرهنگسرای بهمن و سپس در خانه هنرمندان برپا می‌شود به نشانی میدان راه‌آهن، میدان بهمن، فرهنگسرای بهمن، نگارخانه شماره 1 و نگارستان مراجعه کنند.

- مسابقه نقاشی و کلاژ با موضوع "انار مروارید بهشت" به منظور آشنایی کودکان و نوجوانان با خواص انار همزمان با دومین جشنواره فرهنگی هنری انار از سوی فرهنگسرای سلامت برگزار می‌شود. مهلت ارسال آثار تا دهم آبان‌ماه است و علاقمندان می‌توانند به نشانی میدان الغدیر، بلوار دلاوران، خیابان آزادگان شمالی مراجعه کرده و یا با شماره 2-77492491 تماس بگیرند.

کد خبر 774003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha