پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ آبان ۱۳۸۷، ۱۰:۱۲

"چند روز بعد" در جشنواره فیلم هند پخش می‌شود

"چند روز بعد" در جشنواره فیلم هند پخش می‌شود

فیلم سینمایی "چند روز بعد" به کارگردانی نیکی کریمی در سی و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم هند به نمایش درمی‌آید.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین فیلم بلند سینمایی کریمی در بخش جنبی جشنواره بین‌المللی فیلم هند 2008 به نمایش درمی‌آید که از 22 نوامبر تا دوم دسامبر (دوم تا 12 آذر) در جزیره گوآ برگزار می‌شود.

چند روز بعد" یک اثر اجتماعی و خیابانی است و داستان زندگی زنی به نام شهرزاد را روایت می‌کند که باید برای زندگی خود تصمیم مهم بگیرد، به همین دلیل می‌خواهد انتخاب کردن در شهری مثل تهران را تجربه کند. در این فیلم جز کریمی، نیلوفر خوش‌خلق، حسام نورایی و احسان امانی نیز ایفای نقش می‌کنند.

شادمهر راستین فیلمنامه‌نویس، حسین جعفریان مدیر فیلمبرداری، ایرج رامین‌فر طراح صحنه و لباس، پرویز آبنار صدابردار و رضا نوروزی مدیر تولید ‌در این پروژه همکاری می‌کنند. موسیقی فیلم را پیمان یزدانیان در ارمنستان ضبط کرده است.

کد خبر 774030

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha