پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ آبان ۱۳۸۷، ۱۲:۵۴

الهام خبر داد:

اصلاحیه قانون محکومیتهای مالی تقدیم مجلس شد

اصلاحیه قانون محکومیتهای مالی تقدیم مجلس شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: وزیر دادگستری با بیان اینکه قانون محکومیت های مالی دارای مشکل است، از تقدیم اصلاحیه این قانون به مجلس خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، غلامحسین الهام ظهر امروز در مراسم آزادی 70 نفر از زندانیان دیه، اظهار داشت: در اصلاحیه ارائه شده به مجلس راهکارهایی غیر از حبس در نظر گرفته ایم به طوریکه راهی که در متن اصلاحی پیشنهاد شده از مسیر زندان نمی گذرد.

وی با تاکید بر اینکه باید در این زمینه کارهای فرهنگی صورت گیرد، بیان داشت: توجه به حقوق دیگران و احتیاط در حفظ امنیت دیگران باید در جامعه نهادینه شود.

وزیر دادگستری با بیان اینکه انسان امروز با توجه به پیشرفت ابزار و تکنولوژی حادثه آفرین است، یادآور شد: نیروی انتظامی باید با کنترل های خود تلاش کند خودروهای فاقد بیمه نامه را متوقف کند.

الهام با اشاره به اینکه هنگامی که اتفاقی رخ می دهد باید به دنبال جبران آن از طریق منطقی بود، عنوان کرد: بیمه شخص ثالث باید در جامعه به یک فرهنگ تبدیل شود.

وی همچنین به وظایف شوراهای حل اختلاف اشاره کرد و افزود: وظیفه اصلی شوراهای حل اختلاف حل، فصل و صلح بین مردم است.

وزیر دادگستری تصریح کرد: شوراهای حل اختلاف باید گذشت و مهرورزی را به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه کنند.

الهام همچنین از جایگاه کنونی مهریه در جامعه انتقاد کرد و خاطر نشان کرد: مهریه امروز به ابزاری برای خط کشی های مادی در زندگی زوج ها تبدیل شده است.

مهریه عامل زندان پروری شده است

وی با اشاره به جایگاه مهریه در فرهنگ اسلامی، ادامه داد: در حال حاضر مهریه به مشکلی تبدیل شده است که زندانی پروری می کند.

وزیر دادگستری ابراز امیدواری کرد: با رعایت اصول و احکام اسلامی از بحران به وجود آمده در بحث مهریه جلوگیری شود. 

در پایان این مراسم 70 نفر از زندانیان دیه با اختصاص یک میلیارد و 500 میلیون ریال از سوی نهاد ریاست جمهوری و یک میلیارد و 25 میلیون ریال از سوی ستاد دیه کشور آزاد شدند.  

کد خبر 774269

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha