به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، پرویز فتاح ظهر امروز در نشست با خبرنگاران استان با بیان اینکه مطالعات برخی از سدها در کشور سالیان درازی طول می کشد، افزود: تا قبل از دولت نهم در لرستان تنها یک ایستگاه پمپاژ وجود داشت که در حال حاضر چهار ایستگاه به بهره برداری رسیده و 11 ایستگاه دیگر نیز در دست ساخت است.
وی با همچنین با اشاره به اینکه قبل از دولت نهم در لرستان هیچ سدی وجود نداشت، اظهار داشت: در حال حاضر سه سد در لرستان ساخته شده و هفت سد در دست ساخت است.
وزیر نیرو با بیان اینکه در حال حاضر مطالعه هشت سد در لرستان تمام شده است، بیان داشت: هم اکنون 5/1 میلیارد مترمکعب ذخیره مخازن سدهای لرستان است.
وی با تاکید بر اینکه کارنامه ما در لرستان قابل قبول نبوده است، یادآور شد: باید نبض توسعه لرستان را به دست گرفت و با تجویز نسخه درست راهکارهایی برای توسعه متوازن در این استان پیدا کرد.
نظر شما