به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، اکبر رئیسی صبح امروز در نشستی خبری افزود: مطابق این آیین نامه، مسئولیت و تولیت فعالیتهای تبلیغی و محیطی به شهرداری واگذار شده و مرجع صدور هرگونه مجوز نیز در خصوص برزنت، پلاکارد، تابلوهای بیلبورد، بالون، استندهای حجمی و دیواری و نیز تبلیغات پشت بامی شهرداری خواهد بود.
وی عنوان کرد: شهروندان می توانند در خصوص نصب تابلوهای تجاری و سر درمغازه ها به واحد امور شهر شهرداری مناطق 9گانه مراجعه و برای هرگونه تبلیغ از طریق بیلبورد، استنداستوانه ای و ویترینی، یک وجهی و چند وجهی و نیز بردهای دیواری و پانلهای تبلیغاتی به مدیریت زیباسازی و تاسیسات شهرداری واقع در میدان اطلسی مراجعه و برابر مقررات نسبت به نصب تابلوهای درخواستی اقدام کنند.
مدیر هماهنگی امور مناطق شهرداری شیراز همچنین عنوان کرد: علاوه بر این صدور مجوز تبلیغات دیوار نویسی و پلاکاردهای پارچه ای و... نیز برعهده سازمان تنظیف و بازیافت مواد شهرداری واقع در بلوار استقلال بوده و نصب هرگونه داربست فلزی در سطح شهر ممنوع و در صورت مشاهده، موارد تخلف از سوی شهرداری جمع آوری خواهد شد.
رئیسی تاکید کرد: در صورت انجام تخلف، شهرداری به طور مستقیم نسبت به امحا تبلیغات فاقد مجوز اقدام و هزینه های انجام شده را به اضافه 20 درصد مبلغ اضافی به عنوان خسارت از افراد متخلف دریافت خواهد کرد.
نظر شما