منتخب مردم تهران در مجلس هفتم در گفتگو با خبرنگار سياسي مهر گفت : جمهوري اسلامي ايران از لحاظ منابع و نيروي انساني و قشر متخصص و كارآمد در خود كمبودي را احساس نمي كند ولي متاسفانه سوء مديريت ناشي از انتصابات حزبي و رابطه اي مشكلات عديده اي را براي جامعه بوجود آورده است .
آليا تاكيد كرد : ضعف و سوء مديريت در جامعه ما ناشي از دوعامل است يكي اينكه به شعار و اصل شايسته سالاري عمل نمي شود زيرا غالب مديران بر اساس ارتباطات، مناسبات ، بعضي مصلحت ها ، تبارگرايي و حزبگرايي انتخاب مي شوند و به لياقت و كارآمدي فرد توجه نمي شود .
وي دومين علت ضعف سوء مديريت در جامعه را عدم نظارت درون سازماني عنوان كرد و گفت : سيستم نظارتي درست و صحيحي درسازمانها و دستگاهها جاري نيست و اين عوامل منجر به بروز نارضايتي عمومي مردم از سيستم اداري مي شود و خود مردم هم به اين نتيجه رسيده اند كه نارضايتي ها بوجوده آمده در جامعه به خاطر فقدان مديريت سالم است.
منتخب مردم تهران در مجلس هفتم تاكيد كرد : متاسفانه در جامعه ما معلول بيشتر مدنظر قرار مي گيرد در حالي كه علت اصلي نبود مديريت كارا و مثبت در دستگاهها است فقط به معلول پرداخته مي شود وعلت اين نا بساماني مدنظر قرار نمي گيرد.
آليا تصريح كرد : با اين ضعف مديريت و سوء مديريت هم منابع انساني وهم انرژي مادي صرف ميشود و اين در اكثر نهادها به صورت يك عادت بروز كرده است و مسئولين نيز در چند سال گذشته در انتصاب مديرات توجه خاصي نداشته اند.
وي تاكيد كرد : عزل و نصب مديران بايد مبتني بر اصول باشد و در اين راستا سيستم ارزيابي و ارزشيابي درست مدنظر قرار گيرد و تشويق به موقع و پاسخگويي به وقت بر اساس يك برنامه درون سازماني مي تواند تاثيرات فراواني در اين مسئله داشته باشد.
منتخب تهران در مجلس هفتم گفت : اكنون در جامعه به جايي رسيده ايم كه مردم از دستگاهها راضي نيستند و پاسخگويي درستي در قبال مسئوليتها وجود ندارد بنابراين بايد يك بازنگري كلي در اين زمينه صورت گيرد . در اين راستا بايد انتصاب افراد بر اساس تعهد ، تخصص ، مهارتهاي لازم و شايسته سالاري صورت گيرد و در طول كار آموزشهاي به روزي براي مديريان در نظر گرفته شود همچنين سيستم ارزشيابي و نظارت از داخل خود سازمان مربوطه صورت گيرد .
آليا گفت : در چند سال اخير در كشور تشكيل احزاب در چارچوب ديدگاه اسلامي نبوده و بيشتر تقليد از غرب بوده است كه اين امر رقابت هاي ناسالم را بوجود آورده است در حالي كه تمامي تلاش تحزب اسلامي پيشرفت جامعه اسلامي است كه در آن هويت ملي و ديني ملاك قرارمي گيرد .
وي با اشاره به اينكه اگر جايي قرار باشد مسائل و منافع ملي ملاك باشد بايد منافع حزبي كنار گذاشته شود اظهار داشت : شهيد مظلوم بهشتي به عنوان شخصيتي كه اولين حزب بزرگ را پس ازپيروزي انقلاب پايه ريزي كرد مكرر در كلام و عملشان اين مسئله مورد تاكيد قرار مي گرفت كه تا زماني كه منابع اسلام و كشور است بايد از منافع حزب دست برداشته شود.
وي افزود : زماني براي انتخاب رييس قوه مجريه بعضي ها به شهيد بهشتي گفتند كه ما داراي حزب بزرگي هستيم و جايگاه خاصي را نيز در جامعه داريم بنابراين رييس دولت مي تواند از درون حزب ما باشد اما شهيد بهشتي مي گفت: درست است كه رجايي عضو حزب نيست ولي رجايي شخصيتي است كه در اين مقطع از تاريخ انقلاب به درد ما مي خورند و در عمل اين مسئله را ثابت كرده است .
وي افزود : اين اقدام شهيد بهشتي در چارچوب تحزب اسلامي بود ولي متاسفانه احزاب و گروههاي حزبي امروز به اين مسئله پايبند نيستند و بايد يك بازنگري صورت گيرد تا فعاليت احزاب در چارچوب اسلام و تحزب اسلامي باشد.
حقوق مردم و پاسخگويي مسئولان (5)
آليا : احزاب در چارچوب تحزب اسلامي فعاليت كنند
فاطمه آليامنتخب مردم تهران در مجلس هفتم گفت : اگر احزاب در چارچوب تحزب اسلامي فعاليت كنند چهره سوءمديريت ناشي از انتصابات حزبي از جامعه زدوده خواهد شد.
کد خبر 77458
نظر شما