پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ آبان ۱۳۸۷، ۱۴:۵۷

در 5 استان انجام می شود؛

واگذاری 4308 هکتار زمین دیگر در قالب طرح مسکن مهر

دولت در ادامه اجرای طرح مسکن مهر به منظور کمک به تامین مسکن اقشار کم درآمد بیش از 4308 هکتار دیگر از زمینهای متعلق به خود را برای احداث مسکن در قالب طرح واگذاری 99 ساله حق بهره برداری از زمین - مسکن مهر - در چند استان کشور واگذار می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، با تصمیم نمایندگان ویژه رئیس جمهور فهرست 60 مورد اراضی قابل انتقال  در استانهای مازندران7 مورد ، زنجان20 مورد، اصفهان20مورد، بوشهر 8 مورد و تهران 5 مورد را برای احداث مسکن در قالب طرح واگذاری 99 ساله حق بهره برداری از زمین برای مسکن مهر تعیین شد.

بر اساس این مصوبه ، فهرست اراضی قابل انتقال مربوط به استانهای مازندران با 1/94 هکتار در شهرهای ساری،جویبار،آمل و محمودآباد، استان زنجان با 2520هکتار در شهرهای زنجان،خرمدره،خدابنده،ایجرود – زرین آباد،ابهر،خدابنده، طارم و ماهنشان ، در استان اصفهان با 1666 هکتار در شهرهای اصفهان، مبارکه،اردستان،لنجان،نطنز،دهاقان،تیران،خوانسار،فریدن، نایین و گلپایگان  و در استان بوشهر با 67/6 هکتار در شهرهای بوشهر و برازجان و زمینهای وزارت نیرو  در شهرستان تهران با مساحت 5/21 هکتار تعیین شده است.

این مصوبه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور را موظف کرده است خارج از نوبت نسبت به تفکیک و انتقال اراضی یادشده به نام وزارت مسکن و شهرسازی به نمایندگی دولت اقدام کند.

این مصوبه با امضای پرویز داودی معاون اول رئیس جمهوری برای اجرا ابلاغ شده است.

کد خبر 774685

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha