به گزارش خبرنگار مهر در قم، محمد حسین محمدزاد جمعه شب در مراسم اختتامیه کنفرانس رادیوهای قرآنی و اسلامی که با مراسم تجلیل از مقام قرآنی آیتالله مکارم شیرازی همراه بود گفت: رئیس سازمان صداو سیما به عنوان رئیس این اتحادیه انتخاب شد و مدیران رادیوهای قرآنی از کشورهای آفریقای جنوبی، ترکیه، عراق و... عضو این اتحادیه هستند.
وی به برگزاری کنفرانس رادیوهای قرآنی و اسلامی اشاره کرد و گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس ایجاد همگرایی و وحدت رویه بیشتر بین رادیوهای قرآنی است.
محمدزاد افزود: برگزاری چنین کنفرانسی افق بلند را برای همگرایی رسانههای قرآنی و اسلامی در برخواهد داشت.
مدیر رادیو قرآن گفت: در این کنفرانس 46 مدیر رادیوهای قرآنی و اسلامی از 20 کشور جهان حضور داشتند.
وی در پایان به تجلیل از مقام قرآنی آیت الله مکارم شیرازی اشاره کرد و گفت: این مرجع تقلید از افتخارات اسلام است و در مسائل قرآنی به خصوص در مباحث تفسیری تلاشهای فراوانی را انجام دادهاند.
قم - خبرگزاری مهر: مدیر رادیو قرآن از تشکیل اتحادیه رادیوهای قرآنی به ریاست رئیس سازمان صدا و سیما خبر داد.
کد خبر 774784
نظر شما