به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، ایگال امیر که از 4 نوامبر سال 1995 به جرم ترور اسحاق رابین در زندان به سر می برد در نخستین مصاحبه خود با کانال 10 تلویزیون اسرائیل، اظهارات تحریک آمیز آریل شارون و افرادی همچون "رهاوام زئیفی"، و "رافائل ایتان" دو جنگ طلب صهیونیست دیگر را عامل و مشوقی در اقدام خود برای ترور رابین بر شمرد.
امیر در این مصاحبه که "ظاهراً" گفته می شود بصورت پنهانی به اسم مکالمه تلفنی با همسر خود صورت می داد، اضافه کرد که آریل شارون و همفکران وی در خصوص عاقبت توافق صلحی که رابین با فلسطینی ها صورت می داد، اخطار داده و پیامد آن را فاجعه بار توصیف کرده بودند.
وی همچنین گفت که هر سه این نظامی در هنگام ترور رابین در آن مراسم ازدواج حضور داشتند.
ایگال امیر که پس از ترور رابین از سوی بسیاری از افراطیون صهیونیستی از او به عنوان قهرمان یاد می شود، گفت که مراسم عروسی که رابین در آن شرکت کرده بود بهترین موقعیت برای کشتن او بود.
گفتنی است که این افراطی صهیونیست پس از این مصاحبه پنهانی به زندان انفرادی منتقل شد.
نظر شما