پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ آبان ۱۳۸۷، ۱۶:۱۳

بیمارستان آتیه همدان پزشک متخصص ندارد

بیمارستان آتیه همدان پزشک متخصص ندارد

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس بیمارستان آتیه همدان گفت: بیمارستان آتیه همدان از نداشتن پزشک متخصص در چند بخش اصلی رنج می برد.

دکتر فریار حاکم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با بیان اینکه بیمارستان آتیه همدان پزشک متخصص قلب، مغز و اعصاب و رادیولوژیست ندارد، اظهار داشت: متأسفانه به علت عدم تمایل فعالیت پزشکان متخصص در این بیمارستان، برخی از پزشکان در 2 شیفت کاری فعالیت دارند.

حاکم زاده اختلاف زیاد تعرفه پزشکان خصوصی و دولتی را معضلی بزرگ برای این بخش عنوان کرد و گفت: تعرفه K جراحی در این دو بخش تفاوت چشمگیری دارد.

وی با اشاره به اینکه برخی داروها در تعهد بیمه تأمین اجتماعی قرار ندارد، تصریح کرد: از 5 هزار قلم داروی موجود در بازار ایران ،حدود 80 درصد داروها در تعهد بیمه قرار دارند.

رئیس بیمارستان آتیه همدان اظهار داشت: متأسفانه سازمان تأمین اجتماعی بودجه تأمین برخی از اقلام دارویی را ندارد و مردم متحمل پرداخت هزینه آن می شوند.

فریار حاکم زاده تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان باید برای تأمین پزشک رادیولوژیست اقدام کند چرا که نبود این پزشک در بخش های مورد نیاز، سلامت بیماران را به خطر می اندازد.

کد خبر 775472

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha