پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ آبان ۱۳۸۷، ۲۰:۲۲

نگرانی سیب زمینی کاران استان مرکزی برطرف شد

اراک - خبرگزاری مهر: مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: نگرانی سیب زمینی کاران استان مرکزی با افزایش مهلت خرید تضمینی محصول مازاد سیب زمینی کشاورزان برطرف شد.

غلامحسین خدرایی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با اشاره به اینکه 40هزار هکتار از سیب زمینی تولیدی امسال استان مازاد است افزود: به همین منظور مهلت خرید تضمینی آن تا بیستم آبان ماه تمدید شد.

وی اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی استان با موافقت وزارتخانه و هماهنگی اتحادیه تعاون روستایی منطقه در مهلت تعیین شده، هر کیلوگرم سیب زمینی مازاد کشاورزان را یکهزار و 350 ریال خریداری می کند.

وی تصریح کرد: کشاورزان استان برابر دستورالعمل های فنی نسبت به تحویل محصول خود به اتحادیه های تعاون روستایی با هماهنگی مدیریت های جهادکشاورزی شهرستان ها اقدام نمایند.

وی با اشاره به اینکه پنج هزار هکتار از اراضی استان مرکزی امسال زیر کشت محصول سیب زمینی است اضافه کرد: پیش بینی می شود 140هزار هکتار از آنها محصول برداشت شود.

خدرایی در ادامه گفت: در سال زراعی جاری 450 هکتار از اراضی زراعی منطقه زیر کشت محصول پیاز است که از هر هکتار آن 40 تن برداشت می شود.

وی درخصوص تولید پیاز در استان مرکزی افزود: تولید پیاز در استان هشت هزار تن مازاد بر مصرف وجود دارد که رایزنی و پیگیری برای تمدید مهلت خرید تضمینی آن از طریق تعاون روستایی در دست اقدام است.

وی اظهار داشت: رقم خرید تضمینی محصول پیاز از کشاورزان 790 ریال است که به محض موافقت و ابلاغ وزارتخانه حمایتهای لازم کشاورزان در این بخش اعمال می شود.

کد خبر 775826

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha