پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ آبان ۱۳۸۷، ۱۷:۵۸

ولیعهد بحرین :

امنیت ایران امنیت کل منطقه است

امنیت ایران امنیت کل منطقه است

ولیعهد بحرین در دیدار سفیر کشورمان در منامه ضمن تاکید بر بهبود مناسبات دوجانبه گفت : امنیت ایران امنیت کل منطقه خاورمیانه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان سفیر ایران در بحرین امروز با شیخ سلمان بن حمد آل خلیفه ولیعهد و جانشین فرمانده کل نیروهای مسلح بحرین دیدار و با وی پیرامون مسایل دوجانبه، منطقه ای وبین المللی گفتگو کرد.

طرفین در این دیدار با اشاره به روند رو به رشد روابط دوکشور و دیدارهای مسئولین عالیرتبه ایران و بحرین، نسبت به تاثیر این دیدارها در نزدیکی هرچه بیشتر دو دولت و دو ملت تاکید نموده و طی آن سایر مسایل مورد علاقه دو کشور را مورد بحث و گفتگو قرار دادند.

شیخ سلمان بن حمد آل خلیفه ولیعهد بحرین در این دیدار ضمن تاکید بر پیوندهای عمیق تاریخی دوکشور و دوملت، ایران را یک کشور دوست و مهم درمنطقه برشمرد و از گامهای این کشور در راستای اعتماد سازی و ایجاد امنیت و ثبات در منطقه تمجید بعمل آورد. وی امنیت ایران را امنیت تمامی کشورهای منطقه دانسته و بر ضرورت گفتگو جهت پایان دادن به تنشهای موجود تاکید ورزید.

سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز در این ملاقات بحرین را یکی از کشورهای مهم منطقه یاد کرد و اعلام داشت کشورهای منطقه با همکاری یکدیگر می توانند در امنیت وثبات منطقه ایفای نقش نمایند .

در جریان این دیدار دعوتنامه پرویز داودی معاون اول رئیس جمهوری ایران تسلیم ولیعهد بحرین شد. شیخ سلمان ابراز امیدواری کرد در اولین فرصت ممکن به تهران سفر نماید. 

کد خبر 776094

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha