به گزارش خبرنگار مهر، این بازی رایانه ای در گونه "نقش آفرینی" با استفاده از فناوری موتور سه بعدی به وسیله متخصصان ایرانی ساخته شده است و با بهره گیری از آموزه های اخلاقی تمدن و فرهنگ ایرانی اسلامی تجربه پهلوانی را با انجام کارهای نیک و شایسته برای هر کاربر بازآفرینی می کند.
"عصر پهلوانان" با همکاری وزارت صنایع و معادن ساخته شده و از نظر موضوع و آموزه ها مورد تائید بنیاد فردوسی قرار گرفته است.
گرافیک و طراحی فضاها بر پایه طبیعت و اقلیم ایرانی، ساخت و تنظیم اختصاصی موسیقی حماسی ایرانی، طراحی شخصیتهای اساطیری با پوشش کامل اقوام ایرانی، گستره و موقعیت داستانی برگرفته از اسطوره های شاهنامه و بهره گیری از بناهای باستانی و تاریخی تمدن ایرانی اسلامی از جمله ویژگیهای این بازی رایانه ای است.
در بازی رایانه ای عصر پهلوانان 94 شخصیت افسانه ای بر پایه داستان های شاهنامه با پوشش اقوام ایرانی و با صداگذاری مطلوب برای هر یک از شخصیتها طراحی شده است.
تصویری از یکی از صفحات بازی رایانه ای "عصر پهلوانان"
داستان بازی رایانه ای عصر پهلوانان در 9 سرزمین افسانه ای بر پایه طبیعت و اقلیم ایرانی با نامهای سیستان، سرسبز، کوهستانی، بیابانی، آتش فشانی و غار زیرزمینی کوتوله ها، ماردوش، خشم خدای و پریان اتفاق می افتد که کاربر با بهره گیری از سلاحها و ابرنیروهای گوناگون برای به دست آوردن راز روئین تنی، پیش می رود و در این راه با شخصیتهای بدکار مبارزه می کند تا تقابل میان خیر و شر را به نمایش بگذارد. در این بازی رایانه ای گفتگوها نقش مهم و تعیین کننده ای دارند و کاربر برای انجام ماموریتها باید با شخصیتهای پیشبرنده داستان گفتگو نماید تا مسیر درست بازی را دریابد.
شخصیت اصلی داستان "آتار" نام دارد که فرزند پیشداد، فرمانروای خردمند و درستکار سیستان است و شهر "زابل" پایتخت سرزمین سیستان که مهد دانش، ادب و هنر آریائیان بوده، مکان نخستین داستان بازی رایانه ای عصر پهلوانان تعیین شده است که به وسیله دیوان تسخیر می شود و "آثار" از سوی بزرگان، پهلوانان و سلحشوران ایرانی به مبارزه با آنان فراخوانده می شود.
داستانهای اساطیری شاهنامه که یک به یک در پیشبرد بازی رایانه ای عصر پهلوانان به کاربر این بازی یاری می رساند. بخشهایی از داستانهای آرش کمانگیر، خروج سیاوش از آتش، مبارزه فریدون و کاوه آهنگر با ضحاک، روئین تن شدن اسفندیار، رویارویی رستم با دیوان و سوزاندن پر سیمرغ به وسیله زال خواهد بود که بسیاری از آموزه های اخلاقی همچون جوانمردی، گذشت و دارا بودن روحیه پهلوانی را به کاربر این بازی می آموزد.
بنیاد فردوسی تصمیم دارد تا با همکاری دیگر نهادهای فرهنگی برای گسترش و تبیین جایگاه زبان پارسی در سال 2008 میلادی که از سوی سازمان ملل متحد به نام "سال جهانی زبانها" نامگذاری شده است بازی رایانه ای عصر پهلوانان را به عنوان یک محصول فاخر فرهنگی ایرانی در میان فارسی زبانان در ایران و جهان عرضه کند.
نظر شما